8 hónapos a babám. Szerintetek nincs lemaradva?
Figyelt kérdés
Ezeket tudja:
forog minkét irányba
kúszik
próbálkozik a mászással
Néhány percig ül egyedül,a kezével támasztja meg magát.
2012. febr. 15. 20:22
1/11 anonim válasza:
Nincs egyáltalán lemaradva.
Betöltött 9. hónapig kell tudni kúszni (ez nálatok kipipálva) és betöltött 10.hónapig kell mászni.
2/11 A kérdező kommentje:
Az ülést azt persze úgy,hogy én ültettem fel nem magától ül fel.
2012. febr. 15. 20:25
3/11 anonim válasza:
Te ne ültesd fel,meg kell várni,amig magától felül!
4/11 anonim válasza:
Szerintem nincs. Viszont! Ültetni ne ültesd, majd fog ülni magából (valószínűleg mászásból ül majd ki vagy állásból ül le), nem tesz jót a gerincének, ha ülteted!
5/11 anonim válasza:
és mégis szerintetek a komp-ban vajon mit csinál a gyerek?ÜL ezek ellenére árulják méghozzá 6-hónapos kortól.Nem lesz semmi baja.
6/11 anonim válasza:
Persze,hogy üldögélhet.Ha nem dől el akkor elég erős a gerince.Van olyan 8 hónapos amelyik kibírja,hogy nem üljön?Nem hiszem.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de arra lennék kiváncsi hogy nincs e lemaradva.
2012. febr. 15. 21:07
8/11 anonim válasza:
Szerintem nincs lemaradva!
Az én lányom 7 hónaposan kezdett el forogni,11 hónaposan mászott(kúszni sosem kúszott)15 hónaposan kezdett el járni.
9/11 anonim válasza:
Nincs lemaradva, a saját ütemében, tökéletesen fejlődik, 8 hónaposan pont elég ennyi!
10/11 anonim válasza:
egyáltalán nincs lemaradva!Az én fiam 8 hónaposan ugyanezeket tudta majd hirtelen egyik napról a másikra ült,mászott,állt!Most 9,5 hónapos és kapaszkodva lépeget!Ne aggódj annyit tud amit "kell"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!