Csak az én kisfiam van így lemaradva? 7 hónapos, nem ül nem kúszik, mászik, áll.
egyáltalán nincs lemaradva. A kúszással esetleg próbálkozhatna már, de a többivel még ráér.
Nekem mindkét gyerekem 8 hónaposan kezdett felülni, felállni, mászni. Akkor 2-3 hét alatt kialakult gyorsan minden.
Kisfiam is most 9 hónapos, 8 hónaposan 2 hét leforgása alatt tanult meg felülni, felállni, mászni. Az első mászás után pár nappal teljesen egyedül, egy lendülettel felmászott a lépcsőn az emeletre (mögötte álltam, ha visszaesne). Azóta se lehet megállítani.
Az én kisfiam 7 hónaposan még nem kúszott csak a saját tengelye körül, nem mászott és nem is állt fel.
A nagykönyv szerint sem kell feltétlenül tudnia ezeket a babának 7 hónaposan. Aztán 8 hónapos korában max. 2 hét alatt felült, elkezdett hátrafelé kúszni, elkezdett négykézláb menni és felállt. Szintén ezalatt az idő alatt kijött két foga és azóta ő is elég rosszul alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!