Miért csinálja ezt a párom kutyája? Utálom már.
Több oka is lehet, ehhez látni kellene a kutyát. Pl. félelem. De semmiképpen nem normális.
Kutyát úgy kellene csak tartani, ha azt minden családtag szeretné, vagy legalábbis nem utálja.
Anno nekem is volt kutyám és ugyanezt csinálta...
Azóta macskám van és szobatiszta :)
Azért ha fekve is maga alá pisil, nem normális, és nem kicseszésből csinálja!
Nem tudja tartani, kizárt dolog, hogy ne betegség - inkontinencia- legyen a háttérben! Talán meg kellene mutatni hozzáértő orvosnak! Szerencsétlen kutya :(
A párod baromi hülye és felelőtlen. Egy más által nem kívánatos állat a családban csak kizárólag állandó feszültséghez vezet.
Elvihetnétek kutyasuliba a biztosabb nevelésért. Te pedig ne szólj bele a nevelésébe és semmibe. Nem te akartad, az ellenszenves viszonyulással csak rontasz a helyzeten. Ezt kizárólag úgy lehet megoldani, ha leüllsz és beszélsz a pároddal.
"Ez szándékos, megfigyeltem. (...) Amióta látja, hogy ez engem mennyire felidegesít, azóta arra is rászokott, hogy ha valami nem tetszik neki, akkor megvárja, amég odamegyek hozzá, mélyen a szemembe néz flegmán és nekiáll pisilni."
NO COMMENT :D
Szerintem legyen macskád.
Azt könnyű megtanítani a szobatisztaságra.
Régen kutyám volt, de mivel sosem lehetett megtaníttatni szobatisztaságra (pedig kutyasuliba is hordtam), ráadásul sokszor büdös volt, ezért elajándékoztam az egyik rokonomnak.
Na de én szeretem az állatokat, ezért lett egy macskám. Azt könnyen megtanítottuk arra a családdal, hogy a homokjába intézze a dolgát, és az állat szobatiszta lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!