Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom kutyája kikészít?
Az bizony nem jó. A barátod is észreveszi ezt rajtad, ne biztos, hogy tolerálja, hogy ilyen szinten nem szimpatizálsz a "cimborájával".
Nekem mindegy milyen kutya, kutya, kutya, most miért zavar téged, őszintén ?
le kell fárasztani a kis mócsingot. Am ezeket nem is tartom kutyának, nem jók semmire kb. Vettek volna bármi mást komolyan...
de szóval a szőrgolyót le kell fárasztani...v be kell vinni hugához. Ha egyszer az övé, akk ő is foglalkozzon vele.
Azok, akik a kérdezőt szidják, nem tudják, milyen egy ilyen állattal élni. Igenis a gazda kötelessége lenne, hogy a kutyát megnevelje, mert ez így élhetetlen. Nekem is van kutyám, de hallgat rám, engedelmes, nem cseszi szét a kapcsolatom.
Olyan emberrel még úgy sem lennék együtt, hogy én magam is kutyás vagyok, akinek az állata a fejére nőtt és nem is akar ellene semmit tenni.
Egy emberi nulla vagy.
Nekem is van yorkim, és ő a legszeretetteljesebb, legédesebb kisállat, akivel valaha is találkoztam.
Remélem, hogy a pasid a kutyát választja helyetted. :)
21/L
Én csak azon akadnék ki ,hogy a hugàé és lese szara a kutyàt.
Nekem is van Amstaffom meg Németjuhàszom ,én kutyàim ,én gondom.
N25
Nem lakok náluk. 1 napra szoktam lemenni mikor lehív. Ugyan így ő is hozzám.
8-as remélem akkor, ha ennyire emberileg nulla vagy te is végig hallgatod, hogy egész éjszaka nyüszít egy kutya és nem tudsz tőle aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!