Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha a barátnőtöket rajtakapnátok, hogy a kutyája elégíti ki (nem vagyok benne biztos, hogy így volt)?
Aznap úgyvolt, hogy este 8-ig dolgozok, közben változott a helyzet, és 4-re már otthon voltam. Zárva volt a lakás ajtaja, csodálkoztam is hiszen a barátnőm ilyenkor álltalába otthon szokott lenni.
Amikor benyitottam, rá fél percre ő kijött a hálószobából, kicsit verejtékes homlokkal, utánna a kutya is kirohant.
Nekem csak később jött ez a gondolat...mit keresett a hálószobába a kutyával, és mondom, verejtékes volt a homloka, és kissé lihegett is, és elég furán viselkedett.
Nem tudom, hogy mit mondjak neki, egyre biztosabb vagyok a dologban...
ha biztos akarsz lenni benne, akkor tettesd azt h neked is tetszik ez és csinálják előtted.
igy megtudhatod a szörnyű igazságot padawan! >:(
Ez szerdán történt. Szerintem holnap rákérdezek, látni fogom ha hazudik. Ha igazam van, szakítok vele.
Szerintetek szemétség ez miatt szakítani valakivel?
Nem tudom, hogy mi a helyes...különben nagyon jól megvagyunk, szeretem is, és ő is engem, de...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!