Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom kutyája kikészít?
Figyelt kérdés
Barátomékhoz nemrég került egy kistestű kutya. Nem barátomé, hanem neki a hugáé. Alszik egész nap így estére teljesen megőrül. Ugrál,harapdál,játszana,kapar ha bent van szobába. Én szeretem a kutyákat nincs velük bajom, de ezeket a kis yorkikat nem igazán kedvelem. Mivel mi tovább fent szoktunk lenni a szülei megkértek minket, hogy figyeljünk rá. Ezzel nem is volt eddig baj, de egy ideje ha kizárjuk, hogy tudjunk nyugodtan lenni olyan hangosan visít ahogy tud. Barátom behozta aminek nem nagyon örültem, ezt meg is mondtam neki, mert bent is nyüszített meg nem akarok arra kelni reggel 5-kor, hogy ott ugrál és ugat. Tv nézés közbe is felrakja az ágyra és nem hagy. Barátom is csak vele foglalkozik, kimegy szó nélkül wc-re, inni, de kb 10 perc múlva jön vissza, mert a kutyával kellett lenni2017. aug. 26. 03:40
11/17 A kérdező kommentje:
9-es engem is ez zavar, hogy nem az övé és neki kell éjszaka rá vigyáznia.
2017. aug. 26. 11:35
12/17 anonim válasza:
Nincs lefárasztva. Nem tudom mennyi idős, kölyök-e még, de mindenképp kellene neki napi 45 perc séta, az a minimum, sőt labdázással meg kellene spékelni, az után tud futni, jobban kifárad. Szerintem ha belefér bármelyiküknek reggel 20-30 perc, este is 20-30 perc séta, labdázás lenne idrális neki, főleg este, lefekvés előtt kellene akkor jobban megmozgatni, bár nem tudom hogy érnek rá sajnos. Másrészt meg fegyelmezni kellene, idomítani és a hugával aludnia a kutyának.
13/17 anonim válasza:
Talán felhozhatnád párodnak, hogy találtál neten egy érdekes írást a kutyatartásról és elkezdhetnéd neki mondani, hogy az a leg egészségesebb egy kutyának ha XY ideig van sétáltatva, ha ezzel vagy azzal etetik (nézz utána) és kérdezd meg, hogy az ő kutyájukkal mi is a helyzet, a huga mennyit foglalkozik vele és adagold be neki h nagyon tetszik neked a kiskutya és utána kérdezz rá, h a huga biztosan rendesen törődik-e vele, amolyan jajj de szeretem és foglalkozok a kutyáddal behízelgő módon, hátha úgy nem veszi sértésnek.
14/17 anonim válasza:
rá kéne jönni, mi a baja, megnevelni, rendre szoktatni.
de egy kutyáról így beszélni, aki nem tehet az ég világon semmiről, elég nyomorék dolog.
egyetlen éjszakát pedig nem tudom, miért olyan nehéz kibírni. ha kutyád van, előfordul hogy hisztis lesz, baja van, nyűgös, akárcsak egy kisgyerek.
15/17 anonim válasza:
De ha a húgáé a kutya, miért nem ő foglalkozik vele?
16/17 anonim válasza:
Miért figyeltek rá ti?
Mellesleg üzenem a hugicának, hogy meg kell nvelni az ilyen kis izét is, mert idióta lesz
17/17 A kérdező kommentje:
Sétálni se huga viszi ki.
Ha huga alszik akkor barátomnak kell rá vigyázni, ha meg nyüszít behozza
2017. aug. 27. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!