Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jöhet-e a párom kutyája a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jöhet-e a párom kutyája a zsír új lakásomba?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel szeretnénk összeköltözni, vettem is egy vadi új lakást (házat), de a kedves azt várja el tőlem, hogy viseljem el, hogy a nagytestű kutyája a szobában lakhasson. Én legfeljebb a kertben tűrném el - allergiás is vagyok, nem szeretem a szőrt, a nyüszítést, a koszt, az ajtókaparászást, utazgatni sem lehetne stb - de a kutya nem hidegtűrő... A lány pedig ragaszkodik a kutyához, én meg csak a lányhoz. Azt hiszem két különböző életfelfogás találkozott.

2012. júl. 9. 10:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
51%
én a lakásban tuti nem tartanék kutyát, még kicsit sem
2012. júl. 9. 10:36
 2/18 AvernusTriad ***** válasza:
67%
Szintén, csak kertben tartanám.
2012. júl. 9. 10:38
 3/18 anonim ***** válasza:
8%

Nagytestű, és van kert? Kizárt, hogy nálam a lakásban lakna.

Nem vagyok a lakásban tartás ellen, ha nincs más lehetőség, és oda illő fajta. De itt egyik sem teljesül.

Vannak szigetelt kutyaházak, vagy télre beengedheted valami zárt helyre, nem fog megfagyni, sőt semmi baja nem lesz!

2012. júl. 9. 10:41
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Vettél egy házat, hogy legyen hol laknotok a barátnőddel akivel igazából nem is ismeritek egymást. Egy igen egyszerű kérdésben már elakadt köztetek a sikeres kommunikáció. Szerintem napolni kéne a költözést egy ideig...hanem örökre a különböző életfelfogás miatt :)))
2012. júl. 9. 10:44
 5/18 anonim ***** válasza:
8%
nagytestű kutya csak a kertbe, vagy max. az előszobába jöhet be, ha kint ítéletidő van. Miért nem érti meg, hogy allergiás vagy a kutyára? Mindenhol ott lenne a szőre, és még ez lenne a legkevesebb.
2012. júl. 9. 10:45
 6/18 anonim ***** válasza:
Valahogy meg kell beszélni,nem várhatod a lánytól hogy megváljon a kutyától.
2012. júl. 9. 10:48
 7/18 anonim ***** válasza:
47%
Milyen kedves a párod, allergiás vagy a kutyára, de ő a házban akarná tartani. Hát, nem tudom, valahogy beszéld meg vele, mert ez nem lesz így jó szerintem. Ha igazán szeret megfogja érteni. Főleg ha van kert, ott kéne tartani a kutyát. Sokkal jobb lenne a kutyának is mint 4 fal közé bezárni.
2012. júl. 9. 10:51
 8/18 anonim ***** válasza:
Előző! Mi se tanácsoltuk, hogy váljon meg a kutyától csak hogy tartsa 3 méterrel arrébb. Szerintem ez egy korrekt kompromisszum.
2012. júl. 9. 10:51
 9/18 anonim ***** válasza:
^ 6.-nak ment...
2012. júl. 9. 10:52
 10/18 A kérdező kommentje:
Dalmata fajtáról van szó, ami már nem kicsi öleb és nem bírja a hideget állítólag. Mivel ragaszkodó, szétszedné a bejárati ajtót, végigcsattogna az új laminálton és kiráz a hideg, hogy 60 nm-en egy kutyát kerülgessek. Majd ha lesz gyerek, az kaphat valami kis vackot, de most még jó lenne utazgatni, ahova kutya nemigen jöhet, másokra meg nem szép dolog ráterhelni a gondozását. A barátnőm jólelkű és bevállalt egy menhelyi kutyát az udvarlási idő alatt, engem nem kérdezett meg róla. Mára a szívéhez nőtt, engem meg az idegbaj kerülget, mert inkább gyereket gyártanék mint kutyaszőrt szedegessek a számból...
2012. júl. 9. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!