Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek bejön, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejön, ha egy srácon nincs semmi zsír?

Figyelt kérdés
65 kg, 174 cm. Kicsit szálkás izmos vagyok de zsír egyszerűen semmi nem marad meg, ehetek akármit!! 18 vagyok szerintetek később fel tudok majd hízni/izmosodni 75-80 körülre? Szeretném már ha nem lennék ilyen vékony.
2010. okt. 28. 23:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem, mert csak pirospaprikával elég száraz...

Üdv,

egy kannibál csaj

2010. okt. 28. 23:49
 2/11 anonim ***** válasza:

Ennivaló vagy kannibál csaj , egy kis pirospaprikával megízesíteném az életed.;)

egy kannibál srác

2010. okt. 28. 23:52
 3/11 A kérdező kommentje:
Na, legyenek már itt értelmes emberek is
2010. okt. 28. 23:57
 4/11 anonim ***** válasza:

Én is ilyen alkat vagyok/voltam :( De bármit csinálok nem jön fel több kiló, szóval sztem a 75-80 elég esélytelen... de így is megy a csajozás =)=)

23/F

2010. okt. 29. 00:13
 5/11 anonim ***** válasza:

volt egy haverom

elkezdett intenzíven gyúrni 17 évesen 56 kg-ról felment 74 kg-ra!

2010. okt. 29. 00:23
 6/11 Holdtündér ***** válasza:

Kinek mi jön be.

Én szeretem ha egy pasinak van egy kis pocija, persze nem görögdinnye méretű, csak olyan kis takaros. :)

2010. okt. 29. 00:24
 7/11 anonim ***** válasza:
jó persze anabolozott a hülyéje
2010. okt. 29. 00:24
 8/11 anonim válasza:

Ízlés kérdése. Ahány nő, annyi ízlés. Egy gebe csajnak biztosan, bár sok dundi csajt látni pálcika palival. De miért számít neked, hogy a csajoknak bejön-e? Az a lényeg akivel vagy, annak bejöjjön. Ha meg épp nincs senki, akkor figyeld a reakciókat, egy lányról könnyű levenni, bejön-e neki az illető srác.

"DIK"

2010. okt. 29. 03:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Miért nem magadnak tetszel? Nem vagy valami kiegyensúlyozott, ha ilyeneken jár az agyad. Ezért nem vagy sikeres a csajoknál, mert tutyimutyi vagy.
2010. okt. 29. 08:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Bár nem a te korosztályod vagyok, de nekem például nem jön be, mert a mackósabbakat szeretem, akik mellett eltörpülök, de szerintem ezzel a súllyal inkább átlagos alkatod van, mint vékony, kivéve, ha a csontjaid nehezek. 28L
2010. okt. 29. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!