Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mért nem mondjátok, mutatjátok ki neki, ha vonzódtok iránta?
Nem egyszer történt már velem,hogy ismerőseimtől tudtam meg,hogy tetszek egy lánynak,mert ő nem adott róla jelet,csak az ismerősömnek mondta.
Én magam úgy senkire se szoktam nyomulni,sőt olyan értelembe véve csajozni se.
Másik véglet amikor a lány nagyon nyomul és látszik,hogy nem akarok tőle semmit,de ő ezt nehezen veszi tudomásul.
Normális válaszokat,ha lehet.
Azt hiszik, hogy majd ha adják az elérhetetlent, akkor téged jobban érdekel. A baj, hogy 10-ből csak 2 ilyen mazochista van. Vagy még annyi se.
És emiatt irigyek a kicsit lazább, felszabadultabb, vagy csak simán értelmesebb lányokra, akik meg kimutatják és meg is szerzik a fiút, hogy "mekkora egy kurv@".
Hát kedves kérdező, teljesen egyetértek veled...sajnos a mai világban, úgy tünik hogy egyre kevesebb csaj képes még jelezni is, vagy gátlásból vagy büszkeségből...ezt tapasztalom folyton.2 lehetőséged van...hagyod a francba, amig nem kapsz egy normálisabbat vagy te leszel rámenősebb és nem várod hogy jelezzen hanem lépsz ha megtetszik neked.
Én az elsőt választottam, élem az életem egyedül nyugalomban, fejfájás nélkül.
A kifejezéstelenségnek két oka van; amit a második írt (azt hiszik, ezzel keltik fel az érdeklődésedet, ami egyébként nem is alaptalan, hiszen sok pasi oly' erőszeretettel ribancozza a "könnyebben kaphatóakat", hogy abból másra nem lehet következtetni), továbbá ki akarják deríteni, megérnek-e annyit, hogy "harcolj" értük (ha viszont elutasításnak veszed a reakciót és otthagyod őket, arra jutnak, hogy csak egy-két patronra kellettek neked). Van egy harmadik lehetőség is, amikor a csajt tényleg hidegen hagyod, de most nem ez a téma.
A második lehetőségre nem tudok mit mondani, arra nincs ilyen egyértelmű magyarázat, de talán azt hiszik ilyenkor, hogy te is hozzájuk hasonló módon működsz, ergo elérhetetlennek próbálsz tűnni a figyelemfelkeltés érdekében.
Ne felejtsük el, hogy nem szabad általánosítani semmilyen körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!