Mióta vagytok együtt, és milyen gyakran mondjátok egymásnak, hogy szeretlek, vagy mutatjátok ki öleléssel, puszival?
Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 20:18
1/32 anonim válasza:
2 éve, 3 hónapja, és 4 napja. Mindennap mondjuk egymásnak:).
2/32 anonim válasza:
Több, mint két éve, és mindennap, többször. De nekem a tököm tele van a szeretlekezéssel őszintén szólva. Kezd üres lenni a szó, attól, hogy állandóan mondja.
3/32 anonim válasza:
több mint egy éve élünk együtt. minden nap van puszi csók ölelés ilyesmi, a szeretleket nem mondjuk naponta, de nem is kell mert érezzük és sokkal nagyobb súlya van így mikor kimondjuk :)
4/32 anonim válasza:
az érintés ölelés a legjobb. Akkor vagyok a legboldogabb, mikor a karjaiban alhatok el(még nem lakunk együtt) és nézem, ahogy alszik. első válaszoló vagyok
5/32 anonim válasza:
majden 9 eve,es mindennap mondja a parom,de en nem sokszor.az oleles minden nap megvan meg a puszi is.
6/32 anonim válasza:
Mi 2 éve vagyunk együtt, nem élünk még együtt, de minden nap mondjuk többször is, hogy szeretlek, sms-ben is sokszor irja, de szerintem ez meg fog változni, ha már együtt leszünk.És Ti??
7/32 anonim válasza:
szerintem is, ha együtt laktok/lakunk majd, akkor nem mondjuk annyiszor. Persze ez nem azt jelenti, hogy már nem szeretjük, csakhát..:)
8/32 anonim válasza:
Több,mint 4 éve vagyunk együtt.Eleinte(több,mit 2 évig!!!) egyáltalán nem mondta.Ez nagyon rosszul esett.Idő kellett ahhoz,hogy rájöjjek,mi lehet az oka.Az előző kapcsolata mély sebeket hagyott benne,és ennek a levét iszom én.Most sem mondja napi rendszerességgel,csak akkor,mikor tényleg úgy érzi,hogy teljesen át tudja adni magát nekem.Én többet mondom,de én sem naponta.
21/L
9/32 anonim válasza:
mi 3.5 éve vagyunk együtt, ebből 3 éve élünk is együtt és minden nap kimondjuk és ki is mutatjuk az érzéseinket , és minden este a mellkasán fekve alszom el, miközben a hajamat simogatja. ha így belegondolok, nincs is rossz dolgom :D
22L
10/32 anonim válasza:
Május elején voltunk 7 évesek :-) és minden nap mondjuk egymásnak, ölelkezünk, pusziszkodunk :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!