Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mióta vagytok együtt, és...

Mióta vagytok együtt, és milyen gyakran mondjátok egymásnak, hogy szeretlek, vagy mutatjátok ki öleléssel, puszival?

Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 20:18
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Mi lassan 3 éve élünk együtt és mindennap mondjuk,és van puszi meg ölelés is.

Nem tudom,nekem nem vált ettől üressé,mindig jólesik hallani:)(meg persze mondani is:))

2010. máj. 26. 20:33
 12/32 anonim ***** válasza:

Minden nap....van amikor csak telefonon, mert távolság van köztünk...de számomra már az is nagy érték. Vannak szavak amiket csak mi értünk, amik nekünk jelentenek sokat...ezeket mondogatjuk:) Mikor együtt vagyunk akkor mindig ölelgetem, olyan is van hogy többször mondom egymás után mikor elkap a hév...többször is vallok neki szerelmet mikor rám jön:)

3 éve vagyunk együtt.

2o-L

2010. máj. 26. 20:35
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
16 éve házasodtunk össze és minden nap mondjuk egymásnak hogy szeretlek
2010. máj. 26. 20:35
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

6 éve vagyunk együtt.

Minden reggel úgy válunk el, hogy mondjuk egymásnak és este úgy alszunk el.

nem üres egyáltalán. csók, puszi ,ölelés is van:)

2010. máj. 26. 20:37
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Lassan 5 éve vagyunk együtt, 4 éve élünk együtt, több mint 3 éve pedig házasok vagyunk. Puszi és ölelés mindennap van, azt hogy "szeretlek" kb. minden másnap mondjuk.
2010. máj. 26. 20:38
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
20 l köztünk is van 80 km:( Első válaszoló vagyok. Most voltam ott 4 napot. És úgy érzem, jobban szeretem mint valaha(L)
2010. máj. 26. 20:39
 17/32 Manócska'90 ***** válasza:
Kicsit több, mint egy éve vagyunk együtt. A barátom még soha nem mondta nekem (vagyis egyszer, de azt igazából meg nem történtnek tekintem-okkal). Az évfordulónkon küldött nekem egy aranyos sms-t, abba beleírta. Nagyon örültem neki, nem zavar, hogy így "mondta először", mert tudom, hogy az ilyen érzéseit nehezen mondja ki. De sokkal jobb, hogy mindig érzem, hogy szeret. Ez ezerszer többet jelent. (Én mondtam neki eddig kb 3szor, meg néha hajnalban küldök Neki egy rövid "Hiányzol. Szeretlek." (stb)sms-t. Mi nagyon boldogok vagyunk így. (majdnem)20/L és 22/F
2010. máj. 26. 20:50
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
több mint 5 éve élünk együtt...és mindennap...többször...
2010. máj. 26. 20:51
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Hat éve. Nálunk naponta elhangzik a szeretlek szó és a puszi is naponta akár többször is. Ez nálunk a megszokott közeledés módja. Nagyon értékeljük egymást és ápoljuk az igazán szép és harmonikus életünket.
2010. máj. 26. 20:58
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

4éve lessz hogy 1ütt vagyunk,én naponta többször elmondom hogy szeretlek, ő viszont már ritkábban.Ölelések,puszik mindíg vannak.

22/L

2010. máj. 26. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!