Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek bejön, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejön, ha egy srácon nincs semmi zsír?

Figyelt kérdés
65 kg, 174 cm. Kicsit szálkás izmos vagyok de zsír egyszerűen semmi nem marad meg, ehetek akármit!! 18 vagyok szerintetek később fel tudok majd hízni/izmosodni 75-80 körülre? Szeretném már ha nem lennék ilyen vékony.
2010. okt. 28. 23:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
08:28 Meg is kérdezhettél volna, hogy tetszem e magamnak, és a válaszom valahol a so-so és az igen között lett volna :D Nem írtam egy szóval se hogy nem tudnék csajozni, vagy nem bírok a tükörbe nézni, egyszerűen szívesen felszednék egy kicsit :)
2010. okt. 30. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!