Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöhet-e a párom kutyája a zsír új lakásomba?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel szeretnénk összeköltözni, vettem is egy vadi új lakást (házat), de a kedves azt várja el tőlem, hogy viseljem el, hogy a nagytestű kutyája a szobában lakhasson. Én legfeljebb a kertben tűrném el - allergiás is vagyok, nem szeretem a szőrt, a nyüszítést, a koszt, az ajtókaparászást, utazgatni sem lehetne stb - de a kutya nem hidegtűrő... A lány pedig ragaszkodik a kutyához, én meg csak a lányhoz. Azt hiszem két különböző életfelfogás találkozott.
Nagytestű kutya nem a házba, hanem a kertbe való. Beszéld meg ezt vele, más lehetőséget nem nagyon látok, ha tényleg szereted őt...
2012. júl. 9. 11:27
13/18 anonim válasza:
Lehet utazni vele ha szófogadó,nagyobb kutyával is,és rá lehet bízni másra is,én ezt szoktam csinálni,de az enyém szobacirkáló.Nagyobb kutya már tényleg nem a lakásba való.
2012. júl. 9. 11:29
14/18 anonim válasza:
Kérdező, akkor ez az állapot bukta. Jó szívű a barátnőd? Sajnos a jó szív és az ész nem mindig jár együtt. Megkérdezhetett volna téged. Ha meg az udvarlási időszak alatt még nem volt szó összeköltözésről, akkor viszont a barátnőd nem ludas, csak a kutyát kell elhelyeznie máshol.
2012. júl. 9. 12:52
15/18 A kérdező kommentje:
Több helyen is elhelyezhetném, ahol jó dolga lenne, illetve a lány nagymamája is talán befogadná, úgy még jobban megmaradna a kutya a közelében. Sajnos ragaszkodik a személyes közelségéhez és én így úgy érzem, hogy csak a második helyen állok az eb után. Egy komoly gondolkodású nőnek, aki családot szeretne, annak talán a kutyákat kéne a második helyre tennie, ha majd jön a baba, akkor pedig a harmadikra. Én ebből csak azt érzem ki, hogy az a fene nagy szerelem az talán nincs is meg benne, inkább csak hasznos vagyok a számára mint ő a kutyáknak. Egy szobacirkáló talán még beleférne, de egy olyan amiből napi fél marék szőr hull mindenfelé az nekem alul van az igényeimen. Mivel a kutyus a Dalmatmentéstől lett szerezve, talán kellemetlen lenne ha kiderülne, hogy "rossz" gazda lett és továbbadott rajta. De sajnos nem ez a baj.
2012. júl. 9. 13:08
16/18 anonim válasza:
Fűthető kutyaház?
Amúgy meg az is megoldás lehet, hogy csak éjszakára, aludni jöhet be, és megkéred a barátnődet, hogy takarítson utána rendesen, mert allergiás vagy.
2012. júl. 9. 14:27
17/18 A kérdező kommentje:
A kutyaház jó megoldás lenne mivel van is egy házbaépített, még le is lehet szigetelni hungarocellel. Sajnos ez a kutyafajta annyira emberközpontú, hogyha úgy érzi, melletted akar lenni délben is, addig vinnyogna vagy kaparná az ajtót amíg nem engeded be vagy ki. Még ha valahogy kompromisszummal bele is mennék az éjszakai benntartózkodásba egy hónap múlva a nappalok és az éjszakák összemosódnának és ki-be járkálás lenne az egészből én meg vakaróznék már akkor is ha csak átmegyek a szobán és tele lennék kiütéssel. Volt kutyám, tudom. Takarítani lehet, hogy lehetne, de akkor miért van mindig kutyaszőr tömkelege a lány ruháján? Vagyis nem biztosíték, hogy megúszom, így kvázi az életminőségem romlana, holott pont azon serénykedek, hogy minél jobb legyen.
2012. júl. 9. 15:12
18/18 anonim válasza:
Volt egy cikk, egy ismert pszichológusnő írta (nem nők lapja zsintű ökörség, oylat én férfi létemre el se olvasok), hogy sok embernek fontosabb az állata, mint egy mási kember (még a rokonoknál is). Ez főleg nőknél jelentkezik, illetve a kapcsoaltukban magányos férfiaknál.
Szerintem el lehetne rendezni a nagyinál a kutyát, és simán látogatható is. Megmenttte ez oké, de ez nem azt jelenti, hogy ezentúl vele kell gürdenie is, mert nem mozdulhat mellőle 1 métert sem. Simán továbbadható, feltéve, ha az új környezetben minden megvan az állat eltartásához. Ezt amúgy ellenőrizhetik is, nem tudom milyen szervezeten keresztül jutott a kutyához.
Nézd, meg kell beszélni. Ha nem lehet, akkor (tudom tudom ma mindenre azt mondják hogy válts/dobd/hagyd el) el kell válni az utatoknak. Hisz a probléma később a gyereknevelésben is előjöhet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!