Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan menthetnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zoeke kérdése:

Szerintetek hogyan menthetnem meg a baratomat az onpusztitastol?

Figyelt kérdés
Ertem, hogy miert hiszi, hogy ez az egyetlen kiutja, mivel senkinek nem kivanom azt a gyerekkort, ami neki volt, de amikor nekem kellett a legnagyobb segitseg az eletem soran, o ott volt nekem es elkapott(ezutan jottunk ossze). Nos en is benne vagyok a cipojeben, aterzem az osszes gondjat, mivel elegge hasonloan inditottak minket az elet nevu jatekban, de bennem akkor is ugy erzem, hogy ott van az a bizonyos hatar, amit csak nagyon ritkan feszegetek, nem ugy mint o, aki mar minden heten tobb alkalommal is ajulasig csinalja. Elsejen is elajult es elesett, amikor elindultunk a szorakozohelyre, mivel en nem szilvesztereztem, de o mar eleg regota benne volt(talan, ilyen allapotban nem lett volna szabad elmenni, de kellett a kikapcsolodas, mivel mindketten mindent eltudunk engedni az ilyen psytrance esemenyeken, ugymond aktiv meditacio). Nagyon sok ilyesfajta problema van, hogy hulyeseget csinal, csak nem tudom vele megbeszelni, mert mar mintha nem is fogna fel. En nagyon szeretem, nagyon sokat segitett nekem, elkapott a legnagyobb szakadek elott, de en ugy erzem, hogy en ezt nem tudom megtenni es ez egyszeruen nagyon faj. Tanacstalan vagyok, egyszeruen nem tudom, hogy mit tudnek csinalni, mivel minden tolem telhetot ugy erzem, hogy megteszek, csak mar teljesen mas vilagban van mentalisan. Annyit tudok tenni, hogy mellette vagyok, de nagyon nehezen birom elviselni azt, hogy ezen a bizonyos uton halad, amirol nem tud lejonni.

2020. jan. 3. 12:11
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
40%

igen, egy budapesti, erősen fertőzött kerületből. igen, történet az mindig van, hallottam párat. mindegyik önfelmentés, "nem én tehetek róla, csak tudod a körülmények". az alapja mindig és az értelme, mindig ugyan az. azért vagyok drogos, mert ez, vagy az történt velem. nem azért mert rászoktam és tetszik a flash, leállni meg már gyenge vagyok, nem azért. hanem a világ, a szülők, a kormány meg mindenki más a hibás.

az EQ-tok meg azért magasabb, ha magasabb, mert túlélési stratégia. kell hogy empatikus legyél másokkal és össze is kell tartanotok, hiszen így juthatsz könnyen anyaghoz, nem veszhetsz össze azokkal akikre támaszkodsz az adag megszerzése szempontjából. ez az egyik. a másik ok pedig az hogy fizikailag is le vagytok gyengülve, nem kezdhetsz el hepciáskodni mert letarolnak az egészséges, fizikailag és szellemileg ép emberek. tehát a magas EQ csak egy felvett álarc, mert kell, szükséges, érdek. amúgy meg egy adagért az anyját is eladja egy függő.

2020. jan. 4. 11:37
 42/53 A kérdező kommentje:
Mi elfogadjuk, hogy ez a gyengesegunk miatt van, de mi nem rugunk bele senkibe, nem ugy, mint a "normalis emberek" :) Amirol pedig nem tehetunk, az az, hogy sok olyan ember van, akik tevhitben elnek, es fel sem tunik nekik. Ezek szerint nem csak mi vagyunk annyira "romlott" emberek, ha peldaul te teljesen keptelen vagy elfogadni/felfogni azt, hogy nem mindenki el bunozo eletet, akiket ilyen undorito modon indidtottak el az eletben. Megmaradt nehany olyan szokas, ami lehet, hogy elfogadhatatlan masoknak, de nem artunk vele senkinek, csak gondolom teged is annyira beszippantott a propaganda, hogy minden hazugsagot elhiszel. Persze, te mindent tudsz, minden emberrel beszeltel... Na legyszives. A kep, amit latsz, nagyon teves, de tenyleg elhiszem, hogy te elhiszed. Tegyel mindenkit egy kalap ala, es hitesd el magaddal, hogy mindent tudsz, neked valoszinuleg ez a vedekezesi mechanizmusod.
2020. jan. 4. 12:00
 43/53 A kérdező kommentje:

Es tudod, hogy az olyan emberek mint "mi", akikre csak a rohadt drogos jelzot akasztod ra, mert fogalmad nincs, kik vagyunk, a mi "fajtankkal" biztos nem beszeltel, nagyon elutasitjuk az aggressziot. Nem, nem ez kell, hogy megszerezzuk az adagot, mert azt osztogatjak mint a cukrot. Amikor emberek koze kimegyunk, akkor fesztivalokra megyunk, szorakozohelyekre(psytrance), pont azert, mert ott olyan emberek vannak, mint mi. Nem itelnek el azert, amik lettunk, nincs negativ energia, nincs lopas, aggresszio, stb. Azokban a pillanatokban elfelejthetunk mindent, es feltoltodhetunk energiaval.

https://www.youtube.com/watch?v=3QWnwBh01es&t=61s

Milyen aggresszivnak tunik ez a sok ember, nemigaz?

2020. jan. 4. 12:19
 44/53 anonim ***** válasza:
40%
Te most milyen téves képről beszélsz? Ott nőttem fel😁 már az zavaró, amikor dülöngéltek a közterületen, pedig még megsem szólaltál hogy lehúzz egy kis pénzzel. Az én védekezesi mechanizmusom a következő, amit neked is javaslok,de tudom te sokat szenvedtél már, neked ne okoskodjon senki😁: gyerekkoromban nem voltam jó tanuló, ezért csak szakmát szereztem és elmentem dolgozni. Aztán láttam hogy elég kevés fizetnek azért a munkáért amit én végzek, de voltak akit többet kaptak mint én. Amikor megkérdeztem miért akkor főnök megmondta hogy nekik magasabb végzetségük van, azért. Akkor elkezdtem iskolába járni felnőtt fejjel és megszereztem sokmindent. Itt már nincsenek drogosok, be van kamerázva minden, járkálnak a rendőrök. Tök jó. Neked a rendőr probléma, nekünk barát😁
2020. jan. 4. 12:26
 45/53 anonim ***** válasza:
41, te hulye vagy mint a bot. Nem vagy kepes felfogni, hogy "drogos" meg "drogos" közt is van különbség... Ne hasonlitsd a kerdezo altal linkelt psytrance esemenyen resztvevoket a hos utcai technokolos szipus Alfonzokhoz.... Nem is erdemes neked semmit magyarazni, mert csak a sajat igazságodat fujod. Es mondom ezt ugy, hogy en nem tartom magam drogosnak, es jo par mindent kiprobaltam, pusztan kivancsisagbol. De sosem a drogok uraltak engem, hanem en a drogokat.
2020. jan. 4. 12:31
 46/53 A kérdező kommentje:
Soha nem volt problemank a rendorokkel, meg akkor sem, amikor egyertelmu volt a szituacio, amikor bekopogtak es bejottek hozzank :) Tudod a rendorok sem mind olyan agymosottak, mint 1-2 jo allampolgar. Az a problema,hogy ismeretlenul te olyan dolgokat allitasz mi rolunk, amirol fogalmad nincs, de nem erted meg, hogy amiket allitasz nagyreszben hazugsag, amit elhiszel.
2020. jan. 4. 12:33
 47/53 anonim ***** válasza:
60%
Gondolom azok is így örülnek meg feltöltődnek, akik a környéken laknak és gyereket nevelnek. Kerülgetik az eldobált tűket. Már a southparkban is meg mondta mr Mackey " a drog az rossz, ti pedig legyetek jók, értem?"
2020. jan. 4. 12:33
 48/53 anonim ***** válasza:
Es nem erti meg, hogy nem csak olyan drogok vannak amiket szurni kell XDDD reménytelen
2020. jan. 4. 12:45
 49/53 A kérdező kommentje:
Es meg mindig ugy gondolod, hogy a "mi fajtank" szurkalja magat. Elmondom neked, soha az eletmbe nem fogtam sem en, sem a baratom tut, de ez is biztos csak hazugsag. Amugy pedig azok az emberek, "tisztesseges allampolgarok", akik talalkoznak a "mi fajtankkal" nem nagyon szoktak problemazni, persze parnak nem tetszik a drogkultura, amit valamilyen szinten ertheto. Soha az eletemben nem lattam eldobott tuket ilyen esemeny utan, mivel ezek az emberek nem a Hos utcanal levo emberek. Nagyon nagy tevhitben vagy. Altalaban azt mondjak, hogy ez a rohadek drogosok nem is annyira rosszak, es mehetunk maskor is (ELTE TTK Gömb Aula "Kupola-terem"), ahol mar tobbszor is rendeztek psy esemenyt. Sajnalom, hogy ennyire nem tudsz megnyilni.
2020. jan. 4. 12:46
 50/53 anonim ***** válasza:
40%

Azért emlílettem az elején szingapúrt😀 ott nem lennétek probléma😁 de sajnos itt kialakulhatott az az abszurd szó hogy drogkultúra. Ja uralod a drogokat😁 hülyegyerek, akkor hagyd abba😂. A drog a világ egyik legnagyobb, legtöbb pénzt felemésztő problémája.A bűnözés melegágya. És igen nekem minden drogos egyforma, meg az alkeszok is.

Csak reménykedhetünk abban, hogy egyszer lesz magyarországon egy olyan kormány, aki kipusztít benneteket innen. Aztán mehettek hollandiába, vagy ahová akartok( szingapúrt nem javaslom😅).

2020. jan. 4. 12:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!