Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan menthetnem meg a baratomat az onpusztitastol?
igen, egy budapesti, erősen fertőzött kerületből. igen, történet az mindig van, hallottam párat. mindegyik önfelmentés, "nem én tehetek róla, csak tudod a körülmények". az alapja mindig és az értelme, mindig ugyan az. azért vagyok drogos, mert ez, vagy az történt velem. nem azért mert rászoktam és tetszik a flash, leállni meg már gyenge vagyok, nem azért. hanem a világ, a szülők, a kormány meg mindenki más a hibás.
az EQ-tok meg azért magasabb, ha magasabb, mert túlélési stratégia. kell hogy empatikus legyél másokkal és össze is kell tartanotok, hiszen így juthatsz könnyen anyaghoz, nem veszhetsz össze azokkal akikre támaszkodsz az adag megszerzése szempontjából. ez az egyik. a másik ok pedig az hogy fizikailag is le vagytok gyengülve, nem kezdhetsz el hepciáskodni mert letarolnak az egészséges, fizikailag és szellemileg ép emberek. tehát a magas EQ csak egy felvett álarc, mert kell, szükséges, érdek. amúgy meg egy adagért az anyját is eladja egy függő.
Es tudod, hogy az olyan emberek mint "mi", akikre csak a rohadt drogos jelzot akasztod ra, mert fogalmad nincs, kik vagyunk, a mi "fajtankkal" biztos nem beszeltel, nagyon elutasitjuk az aggressziot. Nem, nem ez kell, hogy megszerezzuk az adagot, mert azt osztogatjak mint a cukrot. Amikor emberek koze kimegyunk, akkor fesztivalokra megyunk, szorakozohelyekre(psytrance), pont azert, mert ott olyan emberek vannak, mint mi. Nem itelnek el azert, amik lettunk, nincs negativ energia, nincs lopas, aggresszio, stb. Azokban a pillanatokban elfelejthetunk mindent, es feltoltodhetunk energiaval.
https://www.youtube.com/watch?v=3QWnwBh01es&t=61s
Milyen aggresszivnak tunik ez a sok ember, nemigaz?
Azért emlílettem az elején szingapúrt😀 ott nem lennétek probléma😁 de sajnos itt kialakulhatott az az abszurd szó hogy drogkultúra. Ja uralod a drogokat😁 hülyegyerek, akkor hagyd abba😂. A drog a világ egyik legnagyobb, legtöbb pénzt felemésztő problémája.A bűnözés melegágya. És igen nekem minden drogos egyforma, meg az alkeszok is.
Csak reménykedhetünk abban, hogy egyszer lesz magyarországon egy olyan kormány, aki kipusztít benneteket innen. Aztán mehettek hollandiába, vagy ahová akartok( szingapúrt nem javaslom😅).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!