Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan menthetnem meg a kapcsolatomat?
En nem tudom, nekem is ugy jott le az egesz, foleg az elso dolog miatt mikor sz...rjavaras volt az egesz de megsem nekem hitt... arrol nem is beszelve hogy kozel 30 eves ember ilyenen kiveri a balhet. Hogy egyszer decemberben beszelgettem egy ferfi ismerosommel aki nem osztalytarsam vagy barmi. En jpofaskodok masokkal amig o nem sinal semmit. Mindegy, en nagyon szeretem, akkor veszekedtunk egy nagyot elakart menni de nem hagytam es itt maradt. Letoroltem magam a facebookrol is h ne legyenek ezek miatt veszekedeseink. O nics fent,volt h en is letoroltem magam de visszamentem mert par ismerosommel beszelgettem ott.
De ha ez feltekenysegbol adodna, akkor miert mondja azt arra a egnapi beszelgetesunkkor, hogy "en: azert szeretlek , en se utallak " ????? Nem szoktuk mondani egymasnak h seretjuk csak nagyon nagyon ritkan, es a multkor mondtam neki, h azert is maratam fent facebookom, mert epp olyan idoszakunk volt mikor tobbszor sirtam miatta ugy megbantott az idiota stilusaval. Es ugy ereztem h nem szeret engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!