Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan menthetnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zoeke kérdése:

Szerintetek hogyan menthetnem meg a baratomat az onpusztitastol?

Figyelt kérdés
Ertem, hogy miert hiszi, hogy ez az egyetlen kiutja, mivel senkinek nem kivanom azt a gyerekkort, ami neki volt, de amikor nekem kellett a legnagyobb segitseg az eletem soran, o ott volt nekem es elkapott(ezutan jottunk ossze). Nos en is benne vagyok a cipojeben, aterzem az osszes gondjat, mivel elegge hasonloan inditottak minket az elet nevu jatekban, de bennem akkor is ugy erzem, hogy ott van az a bizonyos hatar, amit csak nagyon ritkan feszegetek, nem ugy mint o, aki mar minden heten tobb alkalommal is ajulasig csinalja. Elsejen is elajult es elesett, amikor elindultunk a szorakozohelyre, mivel en nem szilvesztereztem, de o mar eleg regota benne volt(talan, ilyen allapotban nem lett volna szabad elmenni, de kellett a kikapcsolodas, mivel mindketten mindent eltudunk engedni az ilyen psytrance esemenyeken, ugymond aktiv meditacio). Nagyon sok ilyesfajta problema van, hogy hulyeseget csinal, csak nem tudom vele megbeszelni, mert mar mintha nem is fogna fel. En nagyon szeretem, nagyon sokat segitett nekem, elkapott a legnagyobb szakadek elott, de en ugy erzem, hogy en ezt nem tudom megtenni es ez egyszeruen nagyon faj. Tanacstalan vagyok, egyszeruen nem tudom, hogy mit tudnek csinalni, mivel minden tolem telhetot ugy erzem, hogy megteszek, csak mar teljesen mas vilagban van mentalisan. Annyit tudok tenni, hogy mellette vagyok, de nagyon nehezen birom elviselni azt, hogy ezen a bizonyos uton halad, amirol nem tud lejonni.

2020. jan. 3. 12:11
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
ja meg az is baj, hogy ti már nem lesztek hasznos tagjai a társadalomnak soha. amíg éltek, addig probléma vagytok a normális állampolgároknak az élet minden területén. szingapurban megoldják, nincs is bűnözés:)
2020. jan. 3. 15:10
 12/53 A kérdező kommentje:
Igazabol idaig nem hinnem, hogy tul sok eroforrast pazaroltak volna rank, nem miattunk fog csodbe menni az Orszag. De majd meghuzzuk magunkat, ne ezen muljon :)
2020. jan. 3. 15:47
 13/53 anonim ***** válasza:
91%
Az a baj, hogy többen is vagytok, nyilván nem csak ti ketten. De ehez már agy kellene, mármint ennek a megértéséhez. Daganat vagytok az nemzet testén. Sok kis tumor,ami végül megöli a testet. Ha idejében kivágták volna......
2020. jan. 3. 16:03
 14/53 anonim ***** válasza:
49%
11: Pontosan mennyibe kerül az államnak egy olyan ember, aki otthon azon gondolkodik, hogyan tudna segíteni valakinek?
2020. jan. 3. 16:04
 15/53 A kérdező kommentje:
Jaj, hogy az ilyesfajta hozzaszolasokat mennyiszer hallottuk a sajat szuleinktol meg kisiskolaskent. Romlott a vilag, talan vannak emberek, akik mentalisan tul gyengek ahhoz, hogy ezt az egeszet mashogy kibirjak. Egy ideig megy, na de meddig? Nem varom el, hogy ezt megertsd, mivel ahhoz agy kene, na meg egy kis empatia, hogy minimalisan aterezd az emberekben rejlo fajdalmat, ami addig fajult, hogy ott kotottek ki, ahol.
2020. jan. 3. 16:14
 16/53 anonim ***** válasza:
100%
Gondolod másnak nincsenek problémái? Ti drogosok gyengék vagytok mentálisan és érzelmileg. A ti létezéseteknek semmi ésszerű magyarázata nincs, illetve semmi értelme sincs. Amúgy igazából semmiféle problémátok nincs amit nem az anyag okozott. A pitiáner nyavalygásotokat csak az anyag erősíti fel. Simmán függők vagytok, kipróbáltad, rászoktál,ennyi. Abbahagyni gyenge vagy. Mint a piások. Pont ugyan az. Nincs nektek semmi gondotok, csak azért találjátok ki őket,hogy lehessen mire fogni. Na egyszónak is száz a vége, talán az a szerencse, hogy nem éltek sokáig, csak kár hogy valahogy termelődtök:)
2020. jan. 3. 16:27
 17/53 anonim ***** válasza:
#11-es. Honnan tudjam te idióta, nem én vagyok a pénzügyminiszter.
2020. jan. 3. 16:29
 18/53 anonim ***** válasza:
49%

17: Nem én vagyok az idióta, hanem az, aki ilyenre gondol, mert pontosan NULLA forintba kerül az államnak at otthoni gondolkodás.

Nem drogos a kérdező, a kérdező józan.

2020. jan. 3. 16:31
 19/53 anonim ***** válasza:
17: Különben a leírtakból én alkoholizmusra tippelnék.
2020. jan. 3. 16:33
 20/53 A kérdező kommentje:
Gondolom teged nem vertek kishijjan agyon a sajat szuleid, hosszu eveken keresztul, ami orokkevalosagnak tunt, gondolom nem tomtek szet alkohollal, hogy ne sirj annyira, amikor "indok" nelkul radjott a sirogorcs. Nem volt nehez megtalalni a kiutat, azt, ami boldogga tesz meg akkor is, amikor kishijjan belefulladtal a sajat hanyasodba. Szulok mar 10 eve nincsenek, de a fuggoseg mindkettonknek megmaradt. 12 eve ismerem a mostmar paromat, rengeteg mindenen atmentunk kozosen, egymast segitettuk, es nem tudod elkepzelni, hogy mennyire faj ez, dehat az eloitelet mindigis itt lesz, es az oly keves empatia.
2020. jan. 3. 16:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!