Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan menthetnem meg a baratomat az onpusztitastol?
22: Akkor vak vezet világtalant. Te pont annyira tudsz segíteni neki, mint ő neked.
Nem is értem, miből gondolod, hogy ő van rosszabbul kettőtök közül.
Talán már 8 évesen ki kellett volna emeljenek téged a családból, olyan komoly veszélyeztetésnek vagy ott kitéve. De ez már elmaradt, ha elmúltál 25 éves, nem fogsz ilyen jellegű segítséget kapni.
Én értem és nem is ítéllek el emiatt, én is kipróbáltam sok mindent, meg csináltam sok hülyeséget, de ahogy nálad is, nálam is eljött az a pont, amikor azt mondtam, hogy elég volt és köszönöm szépen, én itt kiszállok.
De a barátodnál láthatólag még nem jött el ez a pont és valószínűleg túl mélyen van ahhoz, hogy eljöjjön. Éppen ezért írtam, hogy valószínűleg te ide kevés vagy sajnos.
28: Én kiváncsiságból szeretném megkérdezni, hogy ilyen életmód mellett milyen civil sikereket lehet elérni?
Milyen iskolákat mikorra, milyen eredménnyel lehet elvégezni és milyen tipusú munkát heti hány órában lehet bírni? Az egészségi állapototok is érdekel, mennyire vagy sovány, menstruálsz-e. Hajatok, fogatok, bőrötök milyen állapotban van?
Milyen gyakran betegszetek meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!