Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan menthetnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zoeke kérdése:

Szerintetek hogyan menthetnem meg a baratomat az onpusztitastol?

Figyelt kérdés
Ertem, hogy miert hiszi, hogy ez az egyetlen kiutja, mivel senkinek nem kivanom azt a gyerekkort, ami neki volt, de amikor nekem kellett a legnagyobb segitseg az eletem soran, o ott volt nekem es elkapott(ezutan jottunk ossze). Nos en is benne vagyok a cipojeben, aterzem az osszes gondjat, mivel elegge hasonloan inditottak minket az elet nevu jatekban, de bennem akkor is ugy erzem, hogy ott van az a bizonyos hatar, amit csak nagyon ritkan feszegetek, nem ugy mint o, aki mar minden heten tobb alkalommal is ajulasig csinalja. Elsejen is elajult es elesett, amikor elindultunk a szorakozohelyre, mivel en nem szilvesztereztem, de o mar eleg regota benne volt(talan, ilyen allapotban nem lett volna szabad elmenni, de kellett a kikapcsolodas, mivel mindketten mindent eltudunk engedni az ilyen psytrance esemenyeken, ugymond aktiv meditacio). Nagyon sok ilyesfajta problema van, hogy hulyeseget csinal, csak nem tudom vele megbeszelni, mert mar mintha nem is fogna fel. En nagyon szeretem, nagyon sokat segitett nekem, elkapott a legnagyobb szakadek elott, de en ugy erzem, hogy en ezt nem tudom megtenni es ez egyszeruen nagyon faj. Tanacstalan vagyok, egyszeruen nem tudom, hogy mit tudnek csinalni, mivel minden tolem telhetot ugy erzem, hogy megteszek, csak mar teljesen mas vilagban van mentalisan. Annyit tudok tenni, hogy mellette vagyok, de nagyon nehezen birom elviselni azt, hogy ezen a bizonyos uton halad, amirol nem tud lejonni.

2020. jan. 3. 12:11
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
49%
Értő olvasás éjáéjáó:) mindkettő függő:) és drogosok:)
2020. jan. 3. 16:37
 22/53 A kérdező kommentje:
8 eves korom ota fogyasztok alkoholt, 11 eves korom ota pedig olysokminden mast. Baratom 10 eves kora ota csinalja. Soha nem tudnank artani senki masnak, es meg teged is megolelnelek, hatha aterezned egy kicsit a helyzetunket <3
2020. jan. 3. 16:41
 23/53 anonim ***** válasza:

22: Akkor vak vezet világtalant. Te pont annyira tudsz segíteni neki, mint ő neked.

Nem is értem, miből gondolod, hogy ő van rosszabbul kettőtök közül.

Talán már 8 évesen ki kellett volna emeljenek téged a családból, olyan komoly veszélyeztetésnek vagy ott kitéve. De ez már elmaradt, ha elmúltál 25 éves, nem fogsz ilyen jellegű segítséget kapni.

2020. jan. 3. 16:46
 24/53 anonim ***** válasza:
49%
Aztak*rv@mindenitneki, el tudom képzelni hogynézhetsz ki és milyen szagod lehet. Kit akarsz te megölelni? Én semmilyen szánalmat nem érzek az olyanok iránt, akik önhibájukból vannak rossz helyzetben. Én is lentről kezdtem, csak nekem van egy olyan természetem, mint a bakonyi rossebes bakáknak, vagy mint szintiboynak. Namajdénmostasztánmegmutatomavilágnak. Minnél jobban ütnek, annál jobban szikrázok. Jobbra fordítottam a sorsomat önerőböl. Azért utállak benneteket, mert gyengék vagytok.
2020. jan. 3. 16:50
 25/53 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2020. jan. 3. 16:51
 26/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem a múltban kellene élni. Azóta hány év telt el? Szted más nem él át ilyesmit? Vagy ennél szörnyűbb dolgokat? Bármennyire is fáj az igazság egyszerűen függők vagytok és csak takarónak használjátok a múltat. A büdös életbe nem lesz teljes életetek ameddig nem mentek elvonóra. Esetleg előbb utóbb holtan találtok egymásra és akkor mehet majd az onmarcangolas, hogy miért nem tettem semmit. El kellene gondolkozni egy kicsit. Lehet így élni, csak ne amitsd magad, hogy majd te megmented a párod. Ő se segített rajtad te se rajta. Az a dolog nem itt kezdődik.
2020. jan. 3. 17:56
 27/53 anonim ***** válasza:
100%
Te is rá vagy függve, magaddal is kezdened kellene valamit. És amíg ő maga nem akarja, akármit is akarhatsz te helyette, úgyse fog menni.
2020. jan. 3. 18:22
 28/53 A kérdező kommentje:
Ahhoz kepest, hogy tizeneves koromban hanyszor voltam halalkozeli allapotban a tuladagolas miatt, eleg jol allok az utobbi jopar evben. Nem azt mondom, hogy mindent eltudtam dobni, de mar szinte csak olyan szereket hasznalok, amelyek fizikailag nem epitenek le(psilocybin, ritkan lsd es kannabisz).Tiszta MDMA-t is hasznalok ritkan, es azt viszont neha nem tudom mertekkel, mert hianyzik az a boldogsagerzet, amit nem tudok semmi mas nelkul elerni jelen pillanatban. LSD-t es psilocybin-t nagyon kis mennyisegben hasznalom (microdosing) terapiara. Alkohol az sajnos megmaradt(legrosszabb a felsoroltak kozul, ha mertektelenul fogyasztja az ember, bar ugye az legalis, tehat az lehetetlen nemde?). Nem vitatom, hogy ram lehet ragasztani a "drogos" jelzot, mert ugye ezek tettek ki az eletem jelentos reszet, de mar nem remegek ertuk annyira mint regen, es valtottam masra, ami nem terhel le fizikailag. Mentalisan megterhelo lehet, ha nem mertekkel fogyasztja az ember, de ezek a pszichedelikus szereket inkabb ritkan hasznalom terapiara, ahogy emlitettem. Persze ez amugy drooog, a hulye drogos azt hiszi, ennek barmifajta terapias hatasa van. Konnyen lehet rola informaciot talalni, es erzem is magamon, hogy elvitt jobb iranyba es egy kicsit tobbet megertettem, ezert is tudtam leallni az eletveszelyes dolgokkal. A mertek nagy ur, en mar ugy erzem a jo iranyba haladok, baratomrol sajnos ez nem mondhato el. Ugy iteltek el, ahogy akartok, nem mintha nem ebbe nottunk volna fel.
2020. jan. 3. 18:57
 29/53 anonim ***** válasza:
60%

Én értem és nem is ítéllek el emiatt, én is kipróbáltam sok mindent, meg csináltam sok hülyeséget, de ahogy nálad is, nálam is eljött az a pont, amikor azt mondtam, hogy elég volt és köszönöm szépen, én itt kiszállok.

De a barátodnál láthatólag még nem jött el ez a pont és valószínűleg túl mélyen van ahhoz, hogy eljöjjön. Éppen ezért írtam, hogy valószínűleg te ide kevés vagy sajnos.

2020. jan. 3. 19:13
 30/53 anonim ***** válasza:

28: Én kiváncsiságból szeretném megkérdezni, hogy ilyen életmód mellett milyen civil sikereket lehet elérni?

Milyen iskolákat mikorra, milyen eredménnyel lehet elvégezni és milyen tipusú munkát heti hány órában lehet bírni? Az egészségi állapototok is érdekel, mennyire vagy sovány, menstruálsz-e. Hajatok, fogatok, bőrötök milyen állapotban van?

Milyen gyakran betegszetek meg?

2020. jan. 3. 19:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!