Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan menthetnem meg a baratomat az onpusztitastol?
Esetleg ezt elmondhatnád neki is. Szépen megfogalmaztad. Ezt, hogy nem adja meg neked, hogy te is elkaphasd.
Amúgy szerintem a fizikai életet kellene átrendezni.
Meg nem tudom tudsz e róla, de vannak ilyen beköltözős helyek. Ami pont erre is jó, hogy megváltozzon a fizikai környezet. Azok az ingerek amik kiváltják, az adott viselkedést.
#2: nem annyira vagyok otthon ezekben, de pécs környékén hallottam kettőről a Bázis Tisztaház és a Komló Leo Amici. De biztos még van sok. Ezek nem ilyen kényszer dolgok, bármikor eljöhet. Csak ez olyasmi, hogy valahogy más környezetben könnyebb másképp viselkedni. Meg biztos vannak bejárós helyek is nem tudom.
Lehet az jó irány lenne, ha te gyűjtenél infot. Pl bemennél pesten egy ilyen függőség kezelő helyre beszélgetni, hogy pontosan mi a probléma és milyen segítségi módok vannak. van a kék pont pl.
3.
Igen, valakin lehet, hogy mar nem lehet segiteni, de szeretem annyira, hogy ott vagyok addig vele, ameddig lehet. Amikor meg konnyen ertettem, hogy mit beszelt, akkor nagyon felnyitotta a szememet, es orokre halas leszek neki. Elhiszem, hogy nehez belelatni ebbe a dologba, de megertem, hogy miert mondod azt, amit mondasz, de ez tenyleg nem ilyen egyszeru.
Képzeld magad az ő helyébe!
Ő ÁLLANDÓAN fájdalomcsillapít, tehát állandóan jól van! Nem észleli, hogy ez gáz!
Nem is fogja egészen addig, míg asszisztál neki a környezete ehhez, és állandóan jó, lehet nekik köszönhetően.
Egyetlen gyógymód magára hagyni őt, hogy padlót fogjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!