Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt csak kifogás vagy szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt csak kifogás vagy szerintetek nyomós ok arra, hogy nem akar elvenni?

Figyelt kérdés

4 éve élek párkapcsolatban.

A pasim devizahitel-tartozással rendelkezik, amit még 8 évig törlesztenie kell. (Amikor megismertem, már akkor is évek óta nyögte a hitelt.)

Azt mondta, azért nem akar megházasodni, mert ha a felesége leszek, rám löncsőlhetik a hitelét, ha valami közbejönne, és nem tudná ő fizetni.

De neki márt van zálógkötelezettje, adóstársa, mégpedig a testvére.

Nem értek a hitel-dolgokhoz, de ez lehet valós ok, hogy nem akar feleségül venni, vagy inkább csak kibúvó?

Jelenleg az én lakásomban lakik a kapcsolatunk kezdete óta, velem együtt, az övét kiadta albérletbe, hogy tudja törleszteni a törlesztenivalót.

2019. dec. 8. 22:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, miért röhögő emojikkal kell a kérdezőnek válaszolni egy ilyen kérdésre...érzelmileg érintett, nem látja át a helyzetet, amiben van. Nekünk kivülállóként teljesen nyilvánvaló, hogy a kérdezőt félrevezetik és kihasználják, de neki nem az.

Kérdező, gondolj bele, hogy akkor ilyen alapon, senki nem házasodna, erre hivatkozva... :(((( Az a baj, hogy szerintem is meg vagy vezetve, de egy ilyen kapcsolatból nem olyan egyszerű kijönni, ahhoz baromi racionálisnak kell lenni. Aki volt már ilyenben, az tudja.

2019. dec. 9. 17:01
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Kifogàs, semmi közöd nem lesz a hiteléhez, ugyanakkor vedd észre, hogy kihasznàl téged.

Jól jàr azàltal, hogy nàlad lakik, a sajàt lakàsàt pedig kiadja.

Idővel lesz egy lakàsa, de a te neveden semmiféle ingatlan nem lesz, ha ő törlesztette a hitelt, pedig hozzàjàrultàl. Rajtad keresztül lesz egy sajàt lakàsa. Hülyére vesz és rajtad nyerészkedik, vedd észre!

2019. dec. 9. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!