Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert hazudik ilyenekben a parom?
Ha anyja egy szarkavaró, akkor emiatt lett hazudozó. Ha valami kötelességről lett számonkérve, gondolom mindig azt mondta amit a másik (ez esetben az anyja, most te) hallani akart. Meg nem akart ezzel foglalkozni, nem akarta azt hallani, hogy de kéne..stb.
Ez egy berögződés. Beszélj vele erről, nyugtasd meg, hogy nem harapod le a fejét ha bevallja hogy lusta disznó. :P
1-es nem lusta mert barmit megcsinal es barmit elintez de ez az egy neki egy nagy fennakadas, oktatot valtott mert az elso egy goreny volt de ezzel meg nem kepes beszelni barmit mondok neki. Nem hinnem hogy az anyjara hasonlitana, mert kulonbozoek es nem is irtam le miben kavarta az anyja a szart, ez alapjan ne itelj mert most nem az anyja a tema.
Es mint mondtam mar lett beszelve vele es nem vergodve.
2-es az en parom barmit megcsinal kiveve ezt az egyet, olyan mintha felne vagy nemtudom, elottem meg tagadja es hazudozik.
3-as honnan vetted azt hogy az anyja vagy en elszamoltatnank vagy hogy az anyja beleszol a dolgokba illetve szamon keri? Mar miert kerne szamon? Mindenki leragadt az anyjanal, pedig ilyenrol szo nincs hogy ezt unna. Annyit irtam hogy regen az anyja miatt neha veszekedtunk mert kavarta a szart, egy szoval nem mondtam miben kavarta es nyilvan azota megoldodott a helyzet de mint irtam nem ez a lenyeg.
Es szerintem jobban tudom hogy a kapcsolatunkban csak ez az egy dolog volt ami aggaszt es amit nem vallott be. Nem szokta elszamoltatni ahogyan o sem engem. Egyszeruen bosszant hogy fujja hogy ilyen auto kell meg olyan meg milyen jo lenne ide es oda elkocsikazni es milyen jo lenne ha lenne jogsija, erre megsem tesz semmit es megsem meri felhivni, nem merte nekem bevallani hogy nem mer beszelni vele es nem is ertem pedig mindent megbeszelunk.
"Es szerintem jobban tudom hogy a kapcsolatunkban csak ez az egy dolog volt ami aggaszt es amit nem vallott be. "
Ha ez így lenne, akkor őt kérdeznéd erről, nem pedig egy rakás idegent, akik nem ismerik se a pasit, se a helyzetet, se az igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!