Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennének soher pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennének soher pasival?

Figyelt kérdés
Az új pasimmal nyaron elmentuk egy napos kirándulásra autoval. Én felajánlottam neki h felesbe fizetunk. Azota mindent ugy akar es még egy kolara se hiv meg. Ennek tetejebe folyton hosszú percekig a sporilasrol beszél holott nincs ra szuksege nem.lakik albiban munkahelyen kap ingyen kajat a futest is a szulei alljak. 230 fizubol kb 70et költ. Normál komoly kapcsolatot akar.Sok jó tulajdonsaga van,de ez a smucigsag már az agyamra megy. Ha etteremben megeszunk egy 1500 ft etelt akkor mindig megkerdezi h ki rendezi utolag odaadom neki,de volt h az orrom elé tette a számlát. Nem gondoskodo nem jószívű ilyen szempontból. Eddig hallgattam,de mostmar elegem van es lehet h beszolok neki vmit.
2019. okt. 5. 18:07
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
100%
52es nagyon jól leírta!!!! 👏🏻
2019. okt. 6. 10:27
 52/57 Sunshinedoll ***** válasza:
90%
Én dobnám. Utálom a sóher embereket. Egy barátságban is meghívom a másikat kólára, ebédre stb. Nekem ez nagyon szokatlan, én nem tudnék ezzel mit kezdeni, nem ehhez vagyok szokva, nekem a barátaim/barátnőim sem ilyen beállítottságúak, mi simán fizetünk egymásnak 2-3 fogásos vacsorákat + koktélokat, illetve egyik pasim sem volt ilyen, szerintem nagyon gáz az, ha valaki ennyire smucig disznó, már bocsánat.
2019. okt. 6. 10:43
 53/57 anonim ***** válasza:
82%
A sóher ugyan úgy szinonímàja a smucignak, a fösvénynek, meg a többi fentebb felsorolt szónak, így helyes teljes mértékben.
2019. okt. 6. 13:28
 54/57 anonim ***** válasza:
86%
Ilyet az első 5 percben kidobok,nemhogy kapcsolatom legyen vele..
2019. okt. 6. 14:43
 55/57 anonim ***** válasza:
5%

Meghívhatlak egy vacsorára és mellé egy kis beszélgetésre? 😉 Természetesen én fizetek!

Esetleg néha egy kis közös hétvége valahol?

48+Ffi

2019. okt. 6. 15:00
 56/57 A kérdező kommentje:
:D
2019. okt. 6. 23:36
 57/57 A kérdező kommentje:
Ez nem így megy!
2019. okt. 6. 23:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!