Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennének soher pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennének soher pasival?

Figyelt kérdés
Az új pasimmal nyaron elmentuk egy napos kirándulásra autoval. Én felajánlottam neki h felesbe fizetunk. Azota mindent ugy akar es még egy kolara se hiv meg. Ennek tetejebe folyton hosszú percekig a sporilasrol beszél holott nincs ra szuksege nem.lakik albiban munkahelyen kap ingyen kajat a futest is a szulei alljak. 230 fizubol kb 70et költ. Normál komoly kapcsolatot akar.Sok jó tulajdonsaga van,de ez a smucigsag már az agyamra megy. Ha etteremben megeszunk egy 1500 ft etelt akkor mindig megkerdezi h ki rendezi utolag odaadom neki,de volt h az orrom elé tette a számlát. Nem gondoskodo nem jószívű ilyen szempontból. Eddig hallgattam,de mostmar elegem van es lehet h beszolok neki vmit.
2019. okt. 5. 18:07
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
0%
Kerdes h a kislany vajon meghivta e a paaijat valamire is csak igy vagy elvarja h alategyek a a cuccot
2019. okt. 5. 21:26
 42/57 anonim ***** válasza:
100%
#33, #38 vagyok, azt nem mondtam, hogy nekem ő volt az első barátom, ezért is ragaszkodtam hozzá annyira. Szóval kérdező lehet a te barátod nem ilyen, és én fogtam ki, de én se gondoltam volna, hogy így fog viselkedni szakítás után. Nem véletlenül pedzegeti a közös jövőt. A másik, hogy emancipáció ide vagy oda, a nők a mai napig jelentős hátránnyal indulnak az életben. És nemcsak a bérekre, vagy a kimondatlan megkülönböztetésre gondolok, hanem arra is, hogy mi szakítjuk félbe a karrierünket, ha megszületik a baba, és esetleg minket nem vesznek vissza a munkahelyünkre. És még lehetne sorolni, de azért egyes férfiaknak itt az a kérdés, hogy vajon ugyanúgy vissza vannak e hívva.
2019. okt. 5. 21:35
 43/57 A kérdező kommentje:
Persze visszahivnam,de szerintem illik a ferfinak többször,meg gáz ha elfogadja.
2019. okt. 5. 21:39
 44/57 anonim ***** válasza:
69%
A párom igazi férfi, sose hagyta hogy én fizessek. Egyik randin, se sose sehol semmiért. Egy igazi férfinak kellemetlen lenne a felezés!!! Mint írtam igazi felnőtt férfi, nem egy smucig tini...
2019. okt. 5. 23:30
 45/57 anonim ***** válasza:
100%
Szakítanék vele.
2019. okt. 5. 23:55
 46/57 anonim ***** válasza:
100%

Pont most néztem meg egy nagyon idevágó videót a youtubeon.

https://www.youtube.com/watch?v=PdlufR17QO4

"Why I will never pay for a man"

Ha tudtok angolul nézzétek meg. Én már több videóját láttam ennek a csajnak, és elkönyveltem magamban aranyásónak, de amit ebben a videóban elmond cirka 4 perc alatt, attól leesett az állam. Én még senkitől nem hallottam így kimondani az igazságot.

2019. okt. 6. 00:27
 47/57 anonim ***** válasza:
97%
Nem fog megváltozni sajna. Az én barátom a kapcsolat elején is mindent kicentizett. Visszakérte a 800Ft-os mozijegy árát is. Aztán összeköltözés is meg volt, külön kassza maradt. Én meg próbáltam bizonyítani, hogy nem vagyok aranyàsó. Sokszor meghívtam, nagyon sokszor főztem, meg vittem neki aprósàgot, a végén már először rá gondoltam, ha bementem egy boltba, és csak utána magamra. Elvittem wellnesezni a szülinapját. Nem kértem vissza az árát semminek, de mivel rosszul esett nagyon sokat piszkàltam vele, elkezdett vàltozni, de nagyon minimàlisan. Most ott tartunk, hogy én érzem kihasználva magam, neki van egy háza, amibe nem hajlandó még ideiglenesen se bejelenteni, mert én biztosan elveszem majd tőle, és szerződést kell mindenképp íratni. No comment. Soha többet sóher pasi. Azt még hagyjuk, hogy mindenki màssal legyen szemét, ahogy azt egy előttem hozzászóló írta, csak velem ne, mert én mindig ràszóltam, ha másnàl is durván felé hajlott a mérleg nyelve. Megértem, hogy meg kell fogni a pénzt, hogy haladjon az ember...Azt is, hogy vannak aranyàsó nők, de hogy valaki ilyen szinten garasoskodó legyen azzal, akivel elméletileg az életét tervezi, na azt nem értem meg. Ülj le, beszéld meg ezt vele, mond, hogy téged zavar ez, mert úgy érzed nem vagy fontos neki. Tud változni vagy nem? Van ismerősöm, ahol már férj feleség, közös kassza, de a nő egy könyvet nem vehet magának kérdezés nélkül. Döntsd el neked mi a jó.
2019. okt. 6. 03:27
 48/57 anonim ***** válasza:
80%

", hogy vannak aranyàsó nő"

Ők nem a Gyk népét fenyegetik. Elég alacsony itt a top vállalkozók száma.

2019. okt. 6. 09:42
 49/57 anonim ***** válasza:
100%

Ha 200 felett keres, de 70 ezret költ, akkor ferjen bele, hogy most 100-at költ helyette. Ez messze nem az az osszeg ilyen fizetessel, amit sajnálni kell tőled.

A baratno penzbe kerul, raadasul haverokat is meghivjuk meha. Ferfi alap tulajdonsaga, hogy nem sóherkedik.

2019. okt. 6. 09:52
 50/57 anonim ***** válasza:
87%

Rosszul van feltéve a kérdés!

A SÓHER (szegény, nincstelen, vagyontalan, ágrólszakadt, koldus, csóró) nem azonos a SMUCIGGAL, aki

fösvény

zsugori

fukar

garasos

filléres

krajcároskodó

kicsinyes

spórolós

kuporgató

skót

szarrágó

olcsójános

A csórónak el lehet fogadni a csóróságát, mert ezek tények, a smucignak viszont lenne miből adnia, de ilyen a természete.

2019. okt. 6. 10:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!