Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennének soher pasival?

Pont most néztem meg egy nagyon idevágó videót a youtubeon.
https://www.youtube.com/watch?v=PdlufR17QO4
"Why I will never pay for a man"
Ha tudtok angolul nézzétek meg. Én már több videóját láttam ennek a csajnak, és elkönyveltem magamban aranyásónak, de amit ebben a videóban elmond cirka 4 perc alatt, attól leesett az állam. Én még senkitől nem hallottam így kimondani az igazságot.

", hogy vannak aranyàsó nő"
Ők nem a Gyk népét fenyegetik. Elég alacsony itt a top vállalkozók száma.

Ha 200 felett keres, de 70 ezret költ, akkor ferjen bele, hogy most 100-at költ helyette. Ez messze nem az az osszeg ilyen fizetessel, amit sajnálni kell tőled.
A baratno penzbe kerul, raadasul haverokat is meghivjuk meha. Ferfi alap tulajdonsaga, hogy nem sóherkedik.

Rosszul van feltéve a kérdés!
A SÓHER (szegény, nincstelen, vagyontalan, ágrólszakadt, koldus, csóró) nem azonos a SMUCIGGAL, aki
fösvény
zsugori
fukar
garasos
filléres
krajcároskodó
kicsinyes
spórolós
kuporgató
skót
szarrágó
olcsójános
A csórónak el lehet fogadni a csóróságát, mert ezek tények, a smucignak viszont lenne miből adnia, de ilyen a természete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!