Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennének soher pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennének soher pasival?

Figyelt kérdés
Az új pasimmal nyaron elmentuk egy napos kirándulásra autoval. Én felajánlottam neki h felesbe fizetunk. Azota mindent ugy akar es még egy kolara se hiv meg. Ennek tetejebe folyton hosszú percekig a sporilasrol beszél holott nincs ra szuksege nem.lakik albiban munkahelyen kap ingyen kajat a futest is a szulei alljak. 230 fizubol kb 70et költ. Normál komoly kapcsolatot akar.Sok jó tulajdonsaga van,de ez a smucigsag már az agyamra megy. Ha etteremben megeszunk egy 1500 ft etelt akkor mindig megkerdezi h ki rendezi utolag odaadom neki,de volt h az orrom elé tette a számlát. Nem gondoskodo nem jószívű ilyen szempontból. Eddig hallgattam,de mostmar elegem van es lehet h beszolok neki vmit.
2019. okt. 5. 18:07
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
70%
Nekem soha nem hagyta,hogy én fizessek,most se.De szoktam neki kavet vinni,reggelit.De az sok mindent elmond,hogy egy üdítőt is sajnál.
2019. okt. 5. 18:56
 22/57 anonim ***** válasza:
94%
Hogy mi tennék egy ilyen pasival? Semmit, mert nem lenne a pasim. Ez a sóherság ugye már azelőtt kiderül, hogy egy pár lennénk, és nem jönnék össze vele. Sosem kaptam pasitól autót, lakást, milliós ékszert, de aki képtelen meghívni egy vacsorára, spóroljon nélkülem.
2019. okt. 5. 19:16
 23/57 anonim ***** válasza:
100%

Bár azért oké spórol az ember meg minden de aki egy adag ételt sajnal a másiktól akivel együtt van az már túl sok!!

Nem méregdrága ajandekrol van szó...

2019. okt. 5. 19:17
 24/57 anonim ***** válasza:
21%
Téged sem az eszedért szeretnek :) Ha 230as fizetéséből ami gondolom netto, elkölt 70et, marad 160 ezer amit félrerak. Számold ki hogy 1 év alatt ez mennyit jelent. Én sem azt mondom hogy ebbe ne férne bele egy kóla vagy mittomén de vesd a másik szemére ha ésszel kezeli a pénzét
2019. okt. 5. 19:18
 25/57 anonim ***** válasza:
96%

Durva,Hogy letámadják meg kiralylanyozzák a kérdezőt mikor kolarol és gyrosról beszél...nem luxus nyaralásról...

Az aranyásó pénzéhes nő nem kólát akar meg ennivalót.....

Le vagyok döbbenve.

2019. okt. 5. 19:20
 26/57 anonim ***** válasza:
100%

"Azzal h ferfiak tobbet keresnek es ez nem fér?"

Ez azért nem teljesen igaz.

Amúgy én már rég kibaxarintottam volna. Az itt okoskodó lúzerekre meg ne hallgass. Nem hiába nincs nőjük.

Én a helyedben meghívnám egy vacsorára a lakásomba, és a meghívással párhuzamossan mellékelném neki az alapanyagok árának és a főzés / bevásárlás órabérének a felét.

2019. okt. 5. 19:20
 27/57 A kérdező kommentje:

Nem vagyok hülye,ezt a kapcsokatot nem tervezem hosszú távra!

A kérdés az volt h hogyan kommunikáljam meg vele,de arra még mindig nem.jött valasz :(

2019. okt. 5. 19:21
 28/57 anonim ***** válasza:
100%

Az előző jo tippet irt

Egy vacsora és minden árának a fele felírva xd

Hátha észbe kap a soher kutya bár ezek nem szoktak....

2019. okt. 5. 19:22
 29/57 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy sem tudod kommunikálni. Egyszerűen szakítasz, mert sóher.
2019. okt. 5. 19:22
 30/57 A kérdező kommentje:
:D 27 en is gondoltam hasonlora h en meg rajta spololok valahogy. Vagy legközelebb etteremben en fizetek es elé teszem a számlát. Amugy kepzeljetek legutabb nemcsak elém tette a számlát hanem fizetes utan el is hozta! Pedig könnyű volt megjegyezni.
2019. okt. 5. 19:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!