Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennének ebben az esetben?
1,5 éve dolgozom egy munkahelyen. Az egyik kollegamhoz közelebb kerültem, szex nem volt. Azon kívül üzenet váltások és képek... mindenrol.. értitek. Ilyen módon kerültem hozza közel. Ugy érzem
Kapcsolatot nem akarnek vele mert tudom hogy közbe is megnéz mást és tetszik neki más sőt előző barátnőjét meg is csalta...Megbeszéltük, hogy szexelunk akkor a heten. Írtam neki hogy akkor ez a nap? Erre benyogte, hogy mással randizik...és alakulnak a dolgai és hagyjuk ezt.
A kérdésem pedig annyi hogy ti mit tennének a helyemben? Felmondanatok? Eddig szerettem ott dolgozni, mert jó a fizu, a munkatarsak stb.. de most már nem szívesen vagyok ott és kényelmetlenül érzem magam nagyon. Kerüljük egymást, mert azért fura helyzet.... Az a baj nagyon függ tole a hangulatom, meglátom és elkezd gyorsan dobogni a szívem, direkt kioltozom miatta, stb.. mem hiszem hogy szerelmes vagyok, inkább a figyeleme hiányzik... régen mindig dicsért, haza vitt kocsival meló után, nezegetett, stb...
Vagy én már nem tudom, össze vagyok zavarodva.
Fontos figyelembe venni, hogy egyedül bérlek egy lakást amit nem is tudok/szeretnek ott hagyni, mert nincs hova mennem. Ebből a melobol épp hogy kijovok hónap végén. Vendéglátás egyebkent.
Kitudnek akar Ausztriába is járni, vagy lehet itthon lenne egy más lehetőségem, ami kb ugyanúgy fizet, mint ez.
Kérlek ne írjatok le emiatt, nem vagyok r..banc, 4 hónapja lett vége a 3 eves kapcsolatomnak és tudtam, neki már jó egy éve tetszem, de mindketten tudjuk, hogy mem egymásnak valóak vagyunk (o ilyen rossz fiú és sokkal idősebb nálam).
Ti elmennetek a nyugalomert (hogy o ne legyen ott), vagy maradjatok a biztos állásban? Tényleg kb síró görcs kerülget
Miatta és úgy érzem jó lenne “megszabadulni” tole, de közbe felek feladni a biztos állásom.
24N
Köszi a valaszt! Az a baj reggel lenne egy interjú, ami amúgy is erdekel engem. És azt reggel kene eldönteni, hogy megyek e vagy sem.
Persze lehet amúgy egy hét múlva jobb lenne, de azt hiszem érzek Iránta valamit és úgy hogy mindig látom sosem fogom elfelejteni...
Fogalmam sincs mit tegyek....
Menekulni sosem jo. Kereshetsz uj allast, de mindenkeppen ne akarj valtani. Kontrollald az erzeseid, az emberek kepesek ra. Semmikepp ne hamarkodd el a dontest, az eszed vezessen, hogy kesobb ne rombold az onbizalmadat, hogy rosszul dontottel, es tudtad is elore. Az sokkal rosszabb lesz.
43F
Tudod mit csinálj?
Mindennap öltözz ki, és nevess a szemébe.
Tudod úgy gunyosan.
Azonkivűl legyél vele udvarias, és ne mond róla csunyákat.
De magadban nézd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!