Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak mit tennének abban az esetben?
Ha a nő, akivel már néhány hete találkozgattok, áthívna magához egy kellemes házi készítésű vacsorára, ám egy szál fehérneműben nyitna ajtót?
Még nem volt meg köztünk az első szex, de már ideje lenne.
Ez a “tálalás” durva? Vagy izgató? Esetleg rib***ncnak tűnnék a szemében?
Köszi az értelmes válaszokat!
Ki nem sz*rja le a vacsorát?
Én már szexre vágyom.
Nyilván főzök is, de a csábítás lenne a lényeg.
A közhelyekre szintén teszek.
Ha Te kedves férfi olvasó átmennél vacsorázni a nőhöz, akivel kezdesz összemelegedni, és így nyitna ajtót, mit tennél?
Beindít, megdícsérem, s a vacsora ugrott. Akarom 😉
40/F
Ha van egy csöpp esze úgyis eszik előtte pár falatot. Én nagyon nagy étvágyú vagyok. Ha vendégségbe megyek, tökmindegy hova, előtte eszek egy keveset, ne tűnjön úgy, hogy felzabálok mindent, mint, aki egy hete nem evett. Nekem így nyitnának ajtót, még ott a küszöbön megreszelném a hölgyeményt.
21F
#7 A masszázs nem az én kedvenc elfoglaltságom. Alkoholt meg nem iszom.
Nyilván nem pacalt csinálok körömpörkölttel.
Csak valami egészen könnyűt.
Ha nem “reszel meg a küszöbön” és enni akar, akkor se húzza le a gyomra.
Engem valami kis kreatív díszkajával le is vennél a lábamról. Bár, ha mindenképpen evés lenne szex előtt, akkor is csak van annyi esze, hogy nem zabbant be. Legalább is nem bírnám a kést-villát markolászni más helyett...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!