Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/Férfiak mit tennének...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak mit tennének abban az esetben?

Figyelt kérdés

Ha a nő, akivel már néhány hete találkozgattok, áthívna magához egy kellemes házi készítésű vacsorára, ám egy szál fehérneműben nyitna ajtót?

Még nem volt meg köztünk az első szex, de már ideje lenne.

Ez a “tálalás” durva? Vagy izgató? Esetleg rib***ncnak tűnnék a szemében?

Köszi az értelmes válaszokat!

2017. nov. 16. 21:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
.... ilyen alapokkal minek a fehernemu? S minek fozol? Rendelj pizzat.
2017. nov. 17. 07:55
 12/15 anonim ***** válasza:
47%

Atyaég milyen válaszok vannak itt. De most komolyan, milyen pasik írnak ide???

De tényleg! Ha bármelyik férfi a világon belekerül egy ilyen szituációba - hogy a nő, akivel kezdenek összejönni a dolgok áthívja őket vacsorára, és az a nő fehérneműben nyit ajtót -, és az első gondolatuk nem az, hogy akkor most! leteperem és oltárit szeretkezünk, hanem az, hogy 'jaaaaaj éhes vagyok inkább hagyjuk', meg 'jaaaaj égő gyomorral tök sz@r', azok szerintem mind fat..kű balfaxok.

Nyílván nem úgy menne oda senki, hogy már napok óta nem evett semmit, így nyilván kibírná vacsora nélkül is akár. (Szex után amúgy is jobban esik a kaja). Azok közül, akik meg azzal dobálóznak, hogy ez mekkora közhely, kíváncsi lennék, hogy hányan voltak már ilyen helyzetben.

Egyszerűen nevetséges....

Kedves kérdező. Szerintem az ötlet simán jó. Főleg, ha megfelelő fehérneműt választasz hozzá. Csak hajrá!

2017. nov. 17. 14:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok, 34 éves férfi
2017. nov. 17. 14:03
 14/15 A kérdező kommentje:

Kedves 34 éves férfi!

Ha a vacsora vendégem nem “nyom a falnak” már az előszobában, akkor Te leszel a következő meghívottam ;)

2017. nov. 17. 19:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Hidd el, engem aligha izgatna a vacsora ;) 34F
2017. nov. 20. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!