A feleségem összejár egy pasival, maguk mit tennének?
Figyelt kérdés
A feleségem találkozgat egy fiatal pasassal, eleinte titkolta de már úgy állítja be az egészet, mintha az én hibám lenne. Kiderült, hogy költ is rá, mert csak úgy több tízezrek eltűnnek a kártyájáról havonta. Többször megfenyegettem azzal, hogy elválok, de mégis hülyének néz és úgy állítja be magát, mintha mártír lenne! Nem tudom, hogy mit csináljak, teljesen el vagyok keseredve...! Hívogatja, aztán este mellém fekszik le mintha mi sem történt volna. Nem akarok elválni, küzdeni fogok de nem tudom, hogy hogyan tovább, ha közben félremegy.2012. jún. 16. 14:39
1/33 anonim válasza:
Megkérdezném őt is, és a pasit is külön-külön, hogy mit akarnak egymástól, és ennek tudatában döntenék. Azt nem engedném viszont, hogy költsön rá.
2/33 anonim válasza:
Na, nekem ez így egyelőre elég kacifántos, úgyhogy volna pár kérdésem. Tehát viszonyuk is van egymással? Vagy csak fellángolt anyai érzések végett költ egy fiatalabb srácra? Miért keres a feleséged (bocsi, hogy letegezlek, de így könnyebb) mást helyetted? Nektek milyen a viszonyotok? Korábban milyen volt? Mégis mióta van "együtt" ezzel a másikkal? Mi az oka annak, hogy Téged hibáztat ezért?
3/33 anonim válasza:
nem vagyok a válás hive. ám nekem egy problémám van ezzel, amiért elváltam a férjemtől ugyan ilyen oknál fogva. nem tudtam már ugy megölelni, szeretni a továbbiakban , mert mindig ott lebegett a szemem elött, hogy egy másik hölgyel ugyan ezt tette. ha szeret és igazán szeret ezt nem tenné. a vétlen fél, jelen esetben Te, küzködni fogsz érzelmileg lelkileg, ha csak nem vagy annyira erös, hogy megbocsáss és a továbbiakban te is ugy teszel mint Ő. "mint ha semmi sem történt volna"
5/33 A kérdező kommentje:
Igen viszonyuk van és ezt nem is titkolja most már egy ideje. Azt mondja, hogy "ő több, mint én valaha is leszek" és egyéb sértéseket. A szemembe belemondja, hogy együtt van azzal a pasival és mikor nagyon felháborodtam és kiabáltam vele, akkor elment otthonról és elmondta mindenkinek, hogy egy agresszív állat vagyok. 6 éve vagyunk házasok és van egy 2 éves gyerekünk is, ritkán veszekedtünk de 1 éve van ez, hogy teljesen bekattant és csapkod, veszekszik velem és ki tudja, mióta csal
2012. jún. 16. 14:54
6/33 anonim válasza:
Mit nem lehet ezen érteni?Akinek meghaladja a képességeit az ne válaszoljon.
Szerintem amúgy ne fenyegetőzz,hanem tedd meg a lépéseket.
7/33 anonim válasza:
De nem is tudod miért csal meg? Mert egyáltalán nem mind1. Ha csak szórakozásból, ha csak unalomból, akkor nem kérdés mit tegyél. Nem érdemel meg Téged, hagyd ott. De ki tudja, hogy itt mi van még a háttérben. Volt esetleg valami veszekedésetek, ami miatt így bekattant? Te csináltál valamit vele, mondták neki valamit? Csak úgy az emberek nem csalják meg a párjukat. A nemi életetek rendben van, vagy volt egészen addig, amíg ez a fazon fel nem bukkant? Lehet ezzel van a baja. Sajnálom, ha túl személyes kérdéseket teszek fel, de amíg nem látjuk át 100 %-ban a helyzetet, addig elég nehéz véleményt alkotni.
8/33 A kérdező kommentje:
Dolgozunk, én vállalkozó vagyok, ő orvos és magánpraktizál.
2012. jún. 16. 15:01
9/33 anonim válasza:
ha elakarná önt hagyni, akkor már megtette volna. Az, hogy "többre tartja" azt a pasast, mint magát, de mégis ön mellett alszik el minden este, azt jelenti, hogy ragaszkodik magához, nem akarja elveszíteni. A másik férfi valószínűleg azért kell, hogy féltékennyé tegye önt és felélessze a kapcsolatukat. Valószínűleg elvannak távolodva egymástól. Most kezdjen el udvarolni neki, mint akkor, amikor megismerkedtek, különben a hölgy bele fog törődni, hogy teljesen elidegenültek már egymástól!!!
10/33 anonim válasza:
ja és le kellene ülni, megbeszélni, hogy mi legyen. Akarja-e valóban folytatni ezt a hölgy, vagy válni akar. Ha Ön nem lép és nem kezd el neki úgy udvarolni, mintha 17 évesek lennének, akkor ennek a házasságnak annyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!