Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem összejár egy...

A feleségem összejár egy pasival, maguk mit tennének?

Figyelt kérdés
A feleségem találkozgat egy fiatal pasassal, eleinte titkolta de már úgy állítja be az egészet, mintha az én hibám lenne. Kiderült, hogy költ is rá, mert csak úgy több tízezrek eltűnnek a kártyájáról havonta. Többször megfenyegettem azzal, hogy elválok, de mégis hülyének néz és úgy állítja be magát, mintha mártír lenne! Nem tudom, hogy mit csináljak, teljesen el vagyok keseredve...! Hívogatja, aztán este mellém fekszik le mintha mi sem történt volna. Nem akarok elválni, küzdeni fogok de nem tudom, hogy hogyan tovább, ha közben félremegy.
2012. jún. 16. 14:39
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
56%
És sem vagyok a válások híve, viszont annak semmi értelme, hogy mindketten szenvedjetek egymás mellett. Ha ő valóban úgy érzi, hogy kevés vagy neki (bocs a tegezésért ) akkor ne is foglalkozz vele. Tudom, könnyű ezt mondani, de 100x nehezebb megtenni. Viszont sokkal egyszerűbb most, amikor a gyerek még csak 2 éves, mint később. Ha továbbra sem fog működni köztetek a dolog, akkor egyszer a jövőben úgyis elváltok, és akkor már sokkal rosszabb lesz. Ha tényleg ennyire elfajult a dolog, és úgy érzed már nem lehet ezen változtatni, akkor határozd el magad (tényleg nehéz, de muszáj) mondd meg a feleségednek, hogy akármit is rontottál Te el, ezt neki nem így kellett volna lereagálnia, hogy keres egy másik pasit, hanem úgy, hogy leültök és megbeszélitek és megkeresitek a megoldást. Főleg, ha már van egy kisgyermeketek is, akkor egyszerűen nem lehet ilyet tenni. Ezért szedd össze magad, és add be a válási papírokat. Sok sikert!
2012. jún. 16. 15:07
 12/33 anonim válasza:
az előző voltam - még anyi, hogy csak akkor, ha úgy érzed, már nem lehet helyrehozni. ellenkező esetben újra csábíts el, úgy mint régen :P
2012. jún. 16. 15:08
 13/33 A kérdező kommentje:
Hamarosan el kell mennem itthonról, de nagyvonalakban annyit tudok mondani, hogy mindig nagyon ragaszkodott hozzám, összepasszoltunk, a tenyeremen hordoztam, de akkor kezdtünk eltávolodni, mikor a gyerek megszületett. Még az első év viszonylag jó volt, aztán teljesen megváltozott, depressziós lett, hogy neki itthon kellett maradnia és mindig rajtam töltötte ki s dühét. És hiába vittem el nyaralni, mondtam, hogy pihenjen, nem volt hajlandó velem beszélgetni és állandóan az anyjának meg a barátnőinek panaszkodott. A pasi fiatalabb tőlem és talán ezért tetszik neki, mert annak kevesebb gondja van és még "laza" legalábbis erre tudok tippelni. A nemi életünk pedig már csak arról szól, hogy ha én szeretném, akkor belemegy, de magától soha és a gyerek születése után 1 évig szinte nem is feküdtünk le.
2012. jún. 16. 15:08
 14/33 anonim ***** válasza:
szio. én a 3/8.-as válaszolo vagyok. én nem haboznék, el válnék. ezért ment hozzád, szeretett? ha igen nincs az az ok amiért igy lehet viselkedni, mert van szája az embernek, és lehet kommunikálni. ahol nincs beszélgetés ott felborul az élet.a szeretet soha nem vall kudarcot, azoknak az embereknek megy csödbe a házasságuk akik nem alkalmazzák a házasságra tett fogadalmukat, és ezt az esküjüket amit fogadtak az"oltárnál" megszegik.ám az a szó, hogy szeretet elvesztette valodi jelentését, és mindenféle okokat kitalálnak, vagy felhasználnak arra, hogy kilépjenek egy házasságból. ezért tart itt a világ. köszönöm.
2012. jún. 16. 15:09
 15/33 A kérdező kommentje:
Most sincs itthon és a gyerekre én vigyázok, bár azt mondta, hogy az anyjához megy, de én már nem hiszek el semmit! Az lenne valóban a legegyszerűbb, ha elválnék, de ezek az évek csak így tönkremennének és ezt nem akarom, mert még szeretem. Abban reménykedem, hogy ez egy átmeneti hülyeség és visszajön a családjához és normális feleség lesz, ha "kiszórakozta" magát. De valahogy ezt el kéne érnem és nem tudom, hogyan, hogy ismét velünk akarjon lenni, ne azzal a mocsokkal.
2012. jún. 16. 15:15
 16/33 anonim ***** válasza:
52%
Hány éves a pasi, fiatalabb tőle? Nem tudok mit mondani, de orvos létére nem kéne elhanyagolnia a kisgyerekét egy pasi miatt. Gondolom, már csak a gyerek miatt van veled, vagy mert bizonytalan abban a kapcsolatban.
2012. jún. 16. 15:19
 17/33 A kérdező kommentje:
A pasi 29 vagy 30-at már betöltötte, nem tudom de ekörül mozog, a feleségem 30. Én 9 évvel vagyok idősebb és bár nem mondom, hogy 10 éve nem néztem ki jobban, sportolok és nem vagyok igénytelen, nincs oka undorodni tőlem.
2012. jún. 16. 15:23
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Nagy az esélye, hogy az a fiatal pasas hülyének nézi a feleségedet, ő meg téged. A pasinak az kell, hogy költsön rá, a feleséged meg azt hiszi, ő is 20 éves és biztos ő kell neki. Ezek mindig úgy szoktak végződni, hogy a harmadik széttúrja a családot, a a feleség/férj lelép vele, aztán amikor jön szebb, fiatalabb, gazdagabb, akkor ejtve lesz és majd kullog visszakönyörögni magát a megcsalt félhez... A feleséged előbb-utóbb rájön, mennyire naiv. De abban is lehet valami, ha ennyire hülyének tud nézni téged. Valószín, hogy valamit te is rosszul csinálsz...
2012. jún. 16. 15:26
 19/33 anonim ***** válasza:
3/8.-as vagyok.igen a vétlen fél, mindig nehezebben fogadja el azt, hogy változtasson mert még belöled nem hült ki az iránta érzett szereteted. nem tudom mennyi idös vagy.különben azért irtam az elsö választ annak ami, mert egy használt cipőt, zoknit én nem tudnék felvenni, amikor más is hordta. és ezek után szeretni sem, hiszen a kettötök szövetségét,igéretét semmibe vette, és talán agy kicsit keményen gondolkodom, de elárulta a kapcsolatotokat. pl:kötél, ha valami elszakad , azt összekötheted, de mindig látni fogod a csomot és részemröl ezért van az,, hogy a bizalom meggyengül. és a kételyek kérdések, elkisérnek.mi a garancia, hogy nem fog még egy pár csomot kötni még a kötelékre? köszönöm. ja, hangsulyozom gyülölöm a válást, de az árulást is. köszönöm.
2012. jún. 16. 15:29
 20/33 lulukaa4 válasza:
Háát, elég durva ez az egész.Nem gondolja, hogy ez neked rosszul esik?És még a szemedbe mondja, hogy mi van.Szerintem ne haboz.Ülj le vele és beszélj meg vele mindent, hogy mit szeretne stb..
2012. jún. 16. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!