A feleségem összejár egy pasival, maguk mit tennének?
Utolsó, te egyébként elolvastad a kérdést? A nő rendszeresen félrek%rogat, és te azt akarod, hogy játszon hősszerelmest? Nem azt mondom, hogy egy megcsalást nem bocsájthat meg aki akar, de azért határai mindennek vannak.
Egyébként kérdező, már ne is haragudj, de te se kicsi palimadár vagy, ha ezek után még küzdeni akarsz. Asszonypajtás nem elég, hogy napi szinten a porba aláz, még a pénzt is szórja (amit akár a gyerekre is költhetnétek). Ez már bőven válóok.
Alapvetően úgy vagyok vele, hogy a harmadik fél nem hibás, de gondolom nem nagyon bánja a kis fiúk%va, hogy a milf p%nci mellé zseton is jár. És ez nálam már megérne egy bélkitaposást.
Bocs a nyers stílusért, de ember... legyél már férfi. Nem is csoda, hogy ezt el lehet veled játszani. Szedd össze magad!
En a helyedben leultetnem, elmondanam neki, higy ket lehetoseg van:
Elvaltok, vagy megszakit minden kapcsolatot a masik pasival es teljes erobedobassal csak a hazasagotok megmentesevel foglalkozik, csereben megigered, hogy te is mindent megteszel ezert. Ez az egy esely meg jar, ha nem mukodik, akkor viszont vege es neked sem kell sajnalkoznid, hogy elvesztettetek ennyi evet.
Mert ha igy sem menne, akkor nincs ertelme tovabb kinlodni.
Mondom ezt ugy, hogy en no vagyok, a ferjem csalt meg, raadasul erzelmi kaocsolat volt es tobb honapon at kozte es a masik no kozott.
En sem akartam a sajat buszkesegem miat eldobni azt az eletet, amit megalapoztunk, ezert adtam neku ezt a valasztasi lehetoseget.
Elkuldtem gondolkodni es ugy jott vissza, hogy a masodik opciot valasztotta, eszhez tert, de teljesen es sikerult megmenteni a hazassagunkat. Tehat van ilyen is.
Igaz, hogy a feleseged veled elutasitoan es bunkon viselkedik, nalunk nem igy volt. Tehat szamithatsz az elso opciora.
De akkor is dulore kell jutnotok, feleslegesen halogatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!