Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem összejár egy...

A feleségem összejár egy pasival, maguk mit tennének?

Figyelt kérdés
A feleségem találkozgat egy fiatal pasassal, eleinte titkolta de már úgy állítja be az egészet, mintha az én hibám lenne. Kiderült, hogy költ is rá, mert csak úgy több tízezrek eltűnnek a kártyájáról havonta. Többször megfenyegettem azzal, hogy elválok, de mégis hülyének néz és úgy állítja be magát, mintha mártír lenne! Nem tudom, hogy mit csináljak, teljesen el vagyok keseredve...! Hívogatja, aztán este mellém fekszik le mintha mi sem történt volna. Nem akarok elválni, küzdeni fogok de nem tudom, hogy hogyan tovább, ha közben félremegy.
2012. jún. 16. 14:39
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
51%
Megertem, hogy nehezen viseled, de probald meg kitalalni, mivel akasztottad ki ennyire. Amig hisztizik, addig van eselyed.
2012. jún. 16. 15:39
 22/33 anonim ***** válasza:
2012. jún. 16. 16:12
 23/33 anonim ***** válasza:
Azt nem értem miért alázod magad még inkább azzal, hogy te küzdeni akarsz. Miért küzdenél? A legokosabb, amit tehetsz, hogy elválsz tőle és a bugyit is lepereled róla. Nem értem miért tűröd meg még nemhogy a lakásban, az ágyadban is...
2012. jún. 16. 16:20
 24/33 anonim ***** válasza:
14%
Nem szavaznék a válásra. Én 9 éve vagyok együtt a párommal és most nálunk is "válság" van. Az elmúlt 9 évet én se vagyok hajlandó eldobni. Biztosan helyre lehet ezt hozni. Szülés után sok nő depressziós szokott lenni. Attól nem dől össze a világ, hogy mostanában csak akkorvan szex, amikor te kezdeményezel. Nagyon sok nővan, aki el is lenne szex nélkül. A barátnőim közül sokan úgy vagyunk vele, hogy ha a párunk nem kezdeményezne, akkor egy évben 2x szexelnénk Nem azért, mert undorodunk tőlük,hanem csak egyszerűen nem olyan magas a libdónk. Én azt tanácsolom, hogy ne add fel és igen is küzdj érte. Lehet, hogy butaságnak tűnik, de nekünk nőknek sokat számít, hogy a párunk viccelődjön velünk, csináljon olyan kis hülyeségeket, hogy az utcán rácsap a fenekemre, amikor senki nem átja, mintha tényleg még gyerekek lennénk és semmi nem számít a világon, csak az, hogy nevetünk, incselkedünk egymással. Légy kreatív és igyekezz melepni őt,színessé tenni a napját. Próbáld megerőltetni magad. Én a múltkor arra gondoltam, hogy úgy örülnék, ha munka közben felhívna a párom, hogy este randizzunk, ne haza menjek munkából, hanem mondjuk egy pizzériába, vagy valami teraszra borozgatni este, gyertya fénynél (együtt élünk egyébként és pont ezért lenne ez különleges, úgy találkozni valahol, mintha még csak járnánk). Ha van lehetőségetek, a gyereket egy hétvégére passzoljátok le a nagyihoz, vagy ha van egy olyan közeli ismerős, akinek hasonló korú gyereke van és jóban vannak a gyerekek, akkor oda egy hétvégére, hogy csak magatokkal tudjatok foglalkozni. Vegyél egy eljegyzési gyűrűt neki. Kit érdekel, hogy már a feleséged? A szerelmet bármikor meg lehet erősíteni. Térdelj le e és kérd meg a kezét, mintha először tennéd :) ettől én elolvadnék a helyében! Mindenképp olyan dolgokat kell most tenned, ami őrültségnek tűnik. Sok sikert!
2012. jún. 16. 16:24
 25/33 anonim ***** válasza:
93%

Utolsó, te egyébként elolvastad a kérdést? A nő rendszeresen félrek%rogat, és te azt akarod, hogy játszon hősszerelmest? Nem azt mondom, hogy egy megcsalást nem bocsájthat meg aki akar, de azért határai mindennek vannak.

Egyébként kérdező, már ne is haragudj, de te se kicsi palimadár vagy, ha ezek után még küzdeni akarsz. Asszonypajtás nem elég, hogy napi szinten a porba aláz, még a pénzt is szórja (amit akár a gyerekre is költhetnétek). Ez már bőven válóok.

Alapvetően úgy vagyok vele, hogy a harmadik fél nem hibás, de gondolom nem nagyon bánja a kis fiúk%va, hogy a milf p%nci mellé zseton is jár. És ez nálam már megérne egy bélkitaposást.

Bocs a nyers stílusért, de ember... legyél már férfi. Nem is csoda, hogy ezt el lehet veled játszani. Szedd össze magad!

2012. jún. 16. 19:09
 26/33 anonim ***** válasza:
Renis válaszára +1
2012. jún. 16. 19:20
 27/33 anonim ***** válasza:
4%
Rensis, elolvastam a kérdést és értelmeztem NŐI AGGYAL!!! A nevedből és a fogalmazásmódodból gondolom, hog férfi vagy, szóval engedd meg, hogy kicsit jobban megértsem, hogy egy nő miér teszi azt, amit és miért úgy, ahogy. Engedd meg, hogy nőiként tudjam, hogy ha én így cselekednék, akkor mivel lehetne engem visszacsábítani a meleg családi fészekbe és mitől tudnék sok év után újra szerelmes lenni a páromba.
2012. jún. 16. 19:22
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Oké, tegyük fel, hogy működik például ez a második leánykérős idea. Szerintem csak nevetségessé teszi magát, de tegyük fel. Aztán mi? A férfit X ideig alázták, utána még ő hunyászkodott meg. Utána megint működik a dolog neadjisten fél évig, és nőcikénk megint friss kukira fog vágyni. Akár visszamegy ahhoz, akivel eddig is kufircolt (nehezen hiszem, hogy jajj, hipp-hopp megszakítja vele a kapcsolatot) akár keres újat szívbaj nélkül megteszi, mert egyszer már palira vette férjuramat, másodszorra is menni fog. És kezdődik előről az egész és a pasi csak egyre nagyobb verebet csinál majd magából.
2012. jún. 16. 19:34
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Nőként elhatárolódom a válaszodtól... Neked nem női agyad van, hanem leginkább semmilyen. Komolyan nem értem hogyan gondolhatod azt, hogy ezek után még a férfinak kellene tepernie?! Igen, lehet hogy valami elromlott közöttük, de azt KÖZÖSEN kellene megoldani, nem pedig félrejárni és megalázni a férjt, bántani minden formában! Iszonyatosan buta vagy, ha te tényleg azt gondolod, hogy a férfinak azt kellene csinálni, amit leírtál..... Fogom a fejem, pedig nekem is női agyam van.
2012. jún. 16. 19:55
 30/33 anonim ***** válasza:

En a helyedben leultetnem, elmondanam neki, higy ket lehetoseg van:

Elvaltok, vagy megszakit minden kapcsolatot a masik pasival es teljes erobedobassal csak a hazasagotok megmentesevel foglalkozik, csereben megigered, hogy te is mindent megteszel ezert. Ez az egy esely meg jar, ha nem mukodik, akkor viszont vege es neked sem kell sajnalkoznid, hogy elvesztettetek ennyi evet.

Mert ha igy sem menne, akkor nincs ertelme tovabb kinlodni.

Mondom ezt ugy, hogy en no vagyok, a ferjem csalt meg, raadasul erzelmi kaocsolat volt es tobb honapon at kozte es a masik no kozott.

En sem akartam a sajat buszkesegem miat eldobni azt az eletet, amit megalapoztunk, ezert adtam neku ezt a valasztasi lehetoseget.

Elkuldtem gondolkodni es ugy jott vissza, hogy a masodik opciot valasztotta, eszhez tert, de teljesen es sikerult megmenteni a hazassagunkat. Tehat van ilyen is.

Igaz, hogy a feleseged veled elutasitoan es bunkon viselkedik, nalunk nem igy volt. Tehat szamithatsz az elso opciora.

De akkor is dulore kell jutnotok, feleslegesen halogatod.

2012. jún. 16. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!