Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem összejár egy...

A feleségem összejár egy pasival, maguk mit tennének?

Figyelt kérdés
A feleségem találkozgat egy fiatal pasassal, eleinte titkolta de már úgy állítja be az egészet, mintha az én hibám lenne. Kiderült, hogy költ is rá, mert csak úgy több tízezrek eltűnnek a kártyájáról havonta. Többször megfenyegettem azzal, hogy elválok, de mégis hülyének néz és úgy állítja be magát, mintha mártír lenne! Nem tudom, hogy mit csináljak, teljesen el vagyok keseredve...! Hívogatja, aztán este mellém fekszik le mintha mi sem történt volna. Nem akarok elválni, küzdeni fogok de nem tudom, hogy hogyan tovább, ha közben félremegy.
2012. jún. 16. 14:39
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Szerintem csak magát alázza meg mégjobban a kérdező,ha együtt él valakivel és egy szobában fekszik vele le az ágyban, ha másnap a nő megcsalja mással.
2012. jún. 16. 21:52
 32/33 anonim ***** válasza:

Elhagynám. Ha egy számító típusú nő, akkor még bizonyítékot is szereznék a házasságtörésre, hogy a válásnál egyértelmű legyen, hogy ki a hibás. Talán még felvennék egy veszekedést is, csak hogy bizonyítva legyen, ki az idegbeteg.

Azután nagy ívben kerülném azokat a nőket, akik fiúkat keresnek, nem pedig férfit!

Voltam már hasonló helyzetben, ezért tudom, hogy mit él át a kérdező. Az éremnek ugyan két oldala van, lehet, hogy a kérdező nem árul el valamit. Ha tévedek és nincs más a háttérben, akkor arra tudok gondolni, hogy a nők szokásos mentegetőzése ellenére (miszerint egy nő csak okkal csalja meg a párját) gyakran előfordul, hogy egy adott helyzettel (például a terhesség, vagy az utána következő szakasz) valaki nem tud megbirkózni és irracionálisan kezd el viselkedni (megbolondul).

Megkérdezte a feleségétől a kérdező, hogy mit jelent az, hogy annak a másiknak, akivel csalja, a nyomába sem ér?

2012. jún. 17. 00:00
 33/33 cumulus válasza:

Tisztelt kérdező !

Én csak azt tudom ajánlani járjon utána, ne sajnálja az időt és a fáradságot.

Sajnos én is az önéhez hasonló helyzetbe vagyok, ezért el kezdtem nyomozni a feleségem után, egyre több bizonyíték van a kezembe, hogy megcsal.

SAJNOS

De legalább nem lesznek kétségeim.

Remélem ön szerencsésebb lesz.

2012. jún. 18. 09:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!