A feleségem összejár egy pasival, maguk mit tennének?
Elhagynám. Ha egy számító típusú nő, akkor még bizonyítékot is szereznék a házasságtörésre, hogy a válásnál egyértelmű legyen, hogy ki a hibás. Talán még felvennék egy veszekedést is, csak hogy bizonyítva legyen, ki az idegbeteg.
Azután nagy ívben kerülném azokat a nőket, akik fiúkat keresnek, nem pedig férfit!
Voltam már hasonló helyzetben, ezért tudom, hogy mit él át a kérdező. Az éremnek ugyan két oldala van, lehet, hogy a kérdező nem árul el valamit. Ha tévedek és nincs más a háttérben, akkor arra tudok gondolni, hogy a nők szokásos mentegetőzése ellenére (miszerint egy nő csak okkal csalja meg a párját) gyakran előfordul, hogy egy adott helyzettel (például a terhesség, vagy az utána következő szakasz) valaki nem tud megbirkózni és irracionálisan kezd el viselkedni (megbolondul).
Megkérdezte a feleségétől a kérdező, hogy mit jelent az, hogy annak a másiknak, akivel csalja, a nyomába sem ér?
Tisztelt kérdező !
Én csak azt tudom ajánlani járjon utána, ne sajnálja az időt és a fáradságot.
Sajnos én is az önéhez hasonló helyzetbe vagyok, ezért el kezdtem nyomozni a feleségem után, egyre több bizonyíték van a kezembe, hogy megcsal.
SAJNOS
De legalább nem lesznek kétségeim.
Remélem ön szerencsésebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!