Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennének soher pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennének soher pasival?

Figyelt kérdés
Az új pasimmal nyaron elmentuk egy napos kirándulásra autoval. Én felajánlottam neki h felesbe fizetunk. Azota mindent ugy akar es még egy kolara se hiv meg. Ennek tetejebe folyton hosszú percekig a sporilasrol beszél holott nincs ra szuksege nem.lakik albiban munkahelyen kap ingyen kajat a futest is a szulei alljak. 230 fizubol kb 70et költ. Normál komoly kapcsolatot akar.Sok jó tulajdonsaga van,de ez a smucigsag már az agyamra megy. Ha etteremben megeszunk egy 1500 ft etelt akkor mindig megkerdezi h ki rendezi utolag odaadom neki,de volt h az orrom elé tette a számlát. Nem gondoskodo nem jószívű ilyen szempontból. Eddig hallgattam,de mostmar elegem van es lehet h beszolok neki vmit.
2019. okt. 5. 18:07
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
16%
Én is ilyen vagyok. Nincs ebben semmi. Beossza a pénzét. Neked nincsenek terveid ahogy látom, célok, és azok megvalósítására komolyabb törekvésed, hanem majd lesz valahogy, meg majd veszünk fel hitelt. Nézz inkább magadba.
2019. okt. 5. 18:13
 2/57 anonim ***** válasza:
15%

Helyesen teszi. Szórjad a saját pénzedet ahogy akarod.

A mai nők többsége ilyen hedonista.

2019. okt. 5. 18:16
 3/57 anonim ***** válasza:
95%

Én tényleg nem vagyok anyagias, hónapokig eltartottam a páromat, (ma már a férjem) amikor autóbalesete volt és nem tudott dolgozni.

Nem beszólni kell a pasinak, hanem viharsebesen dobbantani, mert ez az alak gyárilag egy szarevő.

Mindig spórolni fog rajtad, ha komolyra alakul a kapcsolat, ki fog fillérezni, kifogásolni fogja a fodrászt, a piacon veheted a kínai cipőket és a 100Ft-osban vehetsz 200Ft-os arckrémet.

Megjegyzem, ezek magukkal nem ilyen szigorúak általában.

2019. okt. 5. 18:18
 4/57 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem nem szerethet tèged túlságosan, vagy elég érzelementes kukifej.Volt ilyennel dolgom, ez érzelmi intelligencia kérdèse,ilyennel hogy lehetne összeköltözni és családot alapítani?Sehogy mert önző,és rideg.Intő jel mindenképp,ha most szakítasz, azzal megkímèled magad valami ordas nagy kihasznàlástól.
2019. okt. 5. 18:21
 5/57 A kérdező kommentje:

En elhiszem h azok a pasik akiknek volt dolguk aranyaso nővel azok ezt a kerdest tulreagaljak. Átlag nokhoz ferfiakhoz szól a kérdés nem azokhoz akiket nők lehuztak.

Manapsag ferfiaknak amugy is joval magasabb a keresetük.

Valamint eddigi barataim nem engedtek h fizessek mert az megalázó nekik ,azt mondtak nem ferfias. Csak ritka esetekben engedték,nevnap szulinap vagy vmi alkalomkor.

Nekik az volt a ferfias ha gondoskodok voltak,vagy ez volt a szeretet kimutatas egyik fajtaja naluk.

2019. okt. 5. 18:22
 6/57 anonim ***** válasza:
94%

Teljes mértékben egyetértek az utolsó hölggyel! Egy ilyen pasival nem lehet KÖZÖS életed! Gondolom, ha jön a gyerek, akkor te fizesd majd az orvost, a te gyereked! A te életed, de egy ilyen szarrágó alakkal hogy akarsz tervezni? Ha valakit szeretek, akkor nem sajnálok tőle semmit, ha megtehetem. Ez nem azt jelenti, hogy eltartott. Nyilván ha együtt élünk, akkor szálljon be a rezsibe és vásároljon be néha ő. De ha elmegyünk egy gyrost enni nem kérem el az ő részének az árát. Majd legközelebb ő fizet.

Nekem ez a véleményem.

48+Ffi

2019. okt. 5. 18:25
 7/57 anonim ***** válasza:
93%
Azért van ez a “ behajtás” mert az milyen, ha egy nő fizet mindent?Kissè érzi,hogy ez férfiatlan,de a fele-fele hozzáàllással már nyugtathatja magát, kevésbè érzi lúzer dolognak, mint az első variàciót.Forintra kiszámolni a szàmlát iszonyat,szerintem egy kis nagyvonalúság beleférne.
2019. okt. 5. 18:25
 8/57 A kérdező kommentje:

A poén az az egeszben h még kedves is a tetejeben meg tervezi a közös jövőt,de engem nem erdekel ez,ha idegesit mostmar ugyis meg fogom neki ezeket mondani h vegye eszre magát.

Múltkor azzal jött h ha van nekem otthon olyan vitamin amit nem szedek akkor vigyem el neki mert az anyjanak kell. Könyörgöm,szr vitamin 1000huf meg tudjak venni,gyanitom h elelmes a csaladja. Amugy heti 3 napot dolgozik hosszabb munkaidoben,a love kell neki szabad napokra miért nem vallal be pluszt.pffff

2019. okt. 5. 18:27
 9/57 anonim ***** válasza:
8%

abszolút korrekt a felezés amíg nem vagytok házasok vagy nem életek együtt

mondom ezt nőként ...

ez nem gondoskodás vagy jó szív kérdése ..

amugy megkérdezhetem mi a csudáért nem szakítasz vele királylány??? normális nőt érdemel nem kis hercegnőt mint te ...

2019. okt. 5. 18:27
 10/57 anonim ***** válasza:
17%
Továbbra is áll a kérdés, miért érdekel ez téged, hogyha elvileg te is dolgozol (ugye?)
2019. okt. 5. 18:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!