Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennének soher pasival?

Helyesen teszi. Szórjad a saját pénzedet ahogy akarod.
A mai nők többsége ilyen hedonista.

Én tényleg nem vagyok anyagias, hónapokig eltartottam a páromat, (ma már a férjem) amikor autóbalesete volt és nem tudott dolgozni.
Nem beszólni kell a pasinak, hanem viharsebesen dobbantani, mert ez az alak gyárilag egy szarevő.
Mindig spórolni fog rajtad, ha komolyra alakul a kapcsolat, ki fog fillérezni, kifogásolni fogja a fodrászt, a piacon veheted a kínai cipőket és a 100Ft-osban vehetsz 200Ft-os arckrémet.
Megjegyzem, ezek magukkal nem ilyen szigorúak általában.

En elhiszem h azok a pasik akiknek volt dolguk aranyaso nővel azok ezt a kerdest tulreagaljak. Átlag nokhoz ferfiakhoz szól a kérdés nem azokhoz akiket nők lehuztak.
Manapsag ferfiaknak amugy is joval magasabb a keresetük.
Valamint eddigi barataim nem engedtek h fizessek mert az megalázó nekik ,azt mondtak nem ferfias. Csak ritka esetekben engedték,nevnap szulinap vagy vmi alkalomkor.
Nekik az volt a ferfias ha gondoskodok voltak,vagy ez volt a szeretet kimutatas egyik fajtaja naluk.

Teljes mértékben egyetértek az utolsó hölggyel! Egy ilyen pasival nem lehet KÖZÖS életed! Gondolom, ha jön a gyerek, akkor te fizesd majd az orvost, a te gyereked! A te életed, de egy ilyen szarrágó alakkal hogy akarsz tervezni? Ha valakit szeretek, akkor nem sajnálok tőle semmit, ha megtehetem. Ez nem azt jelenti, hogy eltartott. Nyilván ha együtt élünk, akkor szálljon be a rezsibe és vásároljon be néha ő. De ha elmegyünk egy gyrost enni nem kérem el az ő részének az árát. Majd legközelebb ő fizet.
Nekem ez a véleményem.
48+Ffi

A poén az az egeszben h még kedves is a tetejeben meg tervezi a közös jövőt,de engem nem erdekel ez,ha idegesit mostmar ugyis meg fogom neki ezeket mondani h vegye eszre magát.
Múltkor azzal jött h ha van nekem otthon olyan vitamin amit nem szedek akkor vigyem el neki mert az anyjanak kell. Könyörgöm,szr vitamin 1000huf meg tudjak venni,gyanitom h elelmes a csaladja. Amugy heti 3 napot dolgozik hosszabb munkaidoben,a love kell neki szabad napokra miért nem vallal be pluszt.pffff

abszolút korrekt a felezés amíg nem vagytok házasok vagy nem életek együtt
mondom ezt nőként ...
ez nem gondoskodás vagy jó szív kérdése ..
amugy megkérdezhetem mi a csudáért nem szakítasz vele királylány??? normális nőt érdemel nem kis hercegnőt mint te ...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!