Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennének soher pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennének soher pasival?

Figyelt kérdés
Az új pasimmal nyaron elmentuk egy napos kirándulásra autoval. Én felajánlottam neki h felesbe fizetunk. Azota mindent ugy akar es még egy kolara se hiv meg. Ennek tetejebe folyton hosszú percekig a sporilasrol beszél holott nincs ra szuksege nem.lakik albiban munkahelyen kap ingyen kajat a futest is a szulei alljak. 230 fizubol kb 70et költ. Normál komoly kapcsolatot akar.Sok jó tulajdonsaga van,de ez a smucigsag már az agyamra megy. Ha etteremben megeszunk egy 1500 ft etelt akkor mindig megkerdezi h ki rendezi utolag odaadom neki,de volt h az orrom elé tette a számlát. Nem gondoskodo nem jószívű ilyen szempontból. Eddig hallgattam,de mostmar elegem van es lehet h beszolok neki vmit.
2019. okt. 5. 18:07
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
Figyu már! Most akik azt irjak h felesbe jó az azok tenyleg mindig forintra kiszamoljak h egy fillerrel se legyen több? Ez annyira faszrisag.
2019. okt. 5. 18:31
 12/57 anonim ***** válasza:
6%
Miért akarod lehúzni a párodat?
2019. okt. 5. 18:32
 13/57 A kérdező kommentje:

Ami azt jelenti h egy kolara fagyira se hivod meg / fogadod el?

Ez most komoly? Uh azt kivanom h az ilyen soher embereknek ugyanilyen soher tarsuk legyen.

A kerdesem az volt hogy lehet ezt vele megkomunikalni?

Abban adjatok tanacsot,mert lehet h nem fogom magamban tartani de akkor nagyon elkuldom a sunyiba!

2019. okt. 5. 18:34
 14/57 A kérdező kommentje:
Nem akarom lehúzni,egy kolameghivas vagy gyros mar lehuzas? Könyörgöm ne vegyetek már 3gy kalap alá azokkal akik autót nyaralast kapnak!
2019. okt. 5. 18:35
 15/57 anonim ***** válasza:
7%
Sehogy. Remélem nem fog megváltozni és keres egy normális társat. Te pedig találsz majd egy olyat aki nem lesz "sóher" és mindent megvesz neked ha már te nem dolgozol.
2019. okt. 5. 18:38
 16/57 A kérdező kommentje:

Mivel erveljek neki?

Azzal h ferfiak tobbet keresnek es ez nem fér?

Vagy h nem lovagias nem férfias ha nőtől pénzt fogad el?

Vagy ha vkit szeretunk akkor attól nem sajnaljunk semmit mert ő ertekesebb mint a pénz?

Vagy a saját kapcsolatatol miert sajnálja?

2019. okt. 5. 18:43
 17/57 anonim ***** válasza:
74%
Az én barátnőm azért sértődött meg ha ajándékot kapott. Azt mondta ne csináljam már ezt, hogy mindig költöm rá a pénzt. Van aki ilyen és van aki olyan, keress mást.
2019. okt. 5. 18:47
 18/57 anonim ***** válasza:
6%

figyi királylány .. mi akadályoz meg abban h jobban fizető melót keress???

mi akadályoz meg abban h tanulj a jobb fizuért???

miért akarod TE beosztani a pénzét???

neked mi közöd hozzá jelenleg???

na az ilyenek miatt feleznek a pasik...

2019. okt. 5. 18:48
 19/57 anonim ***** válasza:
12%
Honnan tudod hogy nem gyűjt, teszem azt saját lakásra? Ha komoly kapcsolatot akar, el kell költözzön a szülőktől, és manapság, főleg budapesten nagyon magasak a négyzetméter árak
2019. okt. 5. 18:51
 20/57 A kérdező kommentje:
Aha értem,szóval ha nem vesz nekem kólát akkor abból tud sporolni a hazra! :D
2019. okt. 5. 18:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!