Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok mérges?
Barátom hétvégente eljár a haverjaival találkozgatni, én nem megyek vele, mivel nem egy városban élünk, és az sem opció, hogy náluk legyek, mivel anyós mentális bajokkal küzd és szó szerin kidobott ok nélkül a házból, de ez hosszú sztori...
Azt mondja, h menjek én is a barátaimmal, ha magányos vagyok. Nem erről van szó abszolut, hanem arról, hogy én is egy társaságba lennék velük, de mivel nem mehetek hozzá így nem tudok, nem ismerem nagyon a barátait. Megbánt nagyon ezzel, amit mond. Szerinte menjek a saját barátaimmal, nem tiltja meg.
Ő azért haragszik, mert szerinte el akarom tiltani tőlük és nekem nem szimpik. Én meg azért, mert nem mehetek hozzá és azt érzem kihagy az életéből ezekkel a dolgokkal... annak ellenére, hogy valóban nem szimpik, mert szeretnek inni.
Ma írta egy hölgy, hogy a barátja haragszik, ha elmegy nélküle,ide oda.
Érdekes, ott a nőnek adtatok igazat.
Most is... Pedig itt fordított a helyzet.
Ezek szerint csak a nőknek lehet csavarogni.
ha azért nem vagytok együtt többet, mert ő minden héten egész hétvégén a haverokkal van, akkor ő a ludas és nem csoda, hogy rosszul esik neked
ha hétköznap együtt lehettek akkor az jó, vagy a hétvégén legalább egyik nap
de ha csak a hétvége lenne nyugodt a közös programra, akkor az egyik napot elvárnám, hogy próbálja szabaddá tenni, ha valamiért nem megy akkor oké, de a szándék az fontos...
az arány a lényeg
mennyi időt tölt velük? mennyit vesz el abból, amikor együtt lehetnétek és hétköznap mennyit tudtok együtt lenni?
Azért bőven lehetne itt kompromisszumot kötni. Ha az a baja, h nem akar otthon ülni, akkor nálatok menjetek el valamerre kettesben, vagy haverjaiddal. Minden második hétvégén még mehet mindenki amerre akar. Plusz ha összebarátkoznál akár csak 1 ismerősével, aki el tud szállásolni, szintén lehetne az, hogy mész vele, de máshol alszol, vagy mindketten másnál. És még biztos ki tudnék találni még pár opciót. De jobb lenne, ha ti le tudnátok ülni értelmes felnőttek módjára megbeszélni.
Teljesen mindegy, hogy jofos-e vagy sem ebben az esetben, sokkal inkább az, hogy le tudjátok-e kommunikálni, hogy mindenkinek jó legyen a jövőben.
A barátnőm szintén nagyon extrovertált, szociális személyiség.
Ténylegesen minden estéje be van osztva. Ezek nagy része nagyon ártatlan program. Pl.: különféle barátnőkkal találkozást stb... és nagyából hetente 1x megy el bulizva, olyakor 2 hetente.
Találkoztam a barátaival és néha beszélek velük, de igyeksze nem belefolyni a barátitársaságába.
Hagyok neki teret, hogy élje az életét a saját köreiben. Megbízok benne. Mindig röhögve beszéljük ki hogyan próbáltak rá hajtani az éppen akkori aktuális buli után.
Előre megbeszélünk heti 2-3 találkozást és akkor látjuk egymást, amúgy meg mindennap kommunikálunk amióta összejöttünk.
Én 22 ő 20 éves. Nagyon jól elvagyunk.
Szerintem te is adj neki egy kis helyet és nem próbáld a barátairól levakarni vagy éppen bele erőszakolni magad a társaságukba. Ezeknek maguktól kell jönniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!