Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok mérges?

Figyelt kérdés
A párom tudja,hogy az elkövetkezendő hónapok nehezek lesznek bizonyos okokból nekem.Szükségem lenne a támogatására meg is ígérte,hogy mindig mellettem áll és támogatni fog segíteni. Erre benyögi,hogy pont azokon a hónapokon lesz távol amikor nekem a legnagyobb szükségem lenne rá.Mert megy az apjához mivel a szülei elváltak. És az apja a küföldön az új családjával lakik.Oké megértem családja de kb az apja lese szarja és miatta akar engem cserben hagyni mikor a legnagyobb szükségem lenne rá.Rosszul esett,hogy pont akkor megy el amikor tudja,hogy milyen nehéz lesz nekem. Tudom,hogy a családja de nekem mégis rosszul esik olyan mintha cserben hagyott volna. Amikor az apjával van az apja nem is törödik vele csak szereti,hogyha az ismerősei azt a látszatot veszi be,hogy mennyire jó apa miközben hidegen hagyja a gyereke.Mindig a párom mellett állok,bármi van segítem és támogatom és nagyon szarul esik,hogy ezt nem kapom vissza tőle. Jogosan borultam ki vagy túl reagálom?

2018. márc. 11. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem respect hogy a családját támogatja egy nő helyett. Már bocs, de ha ilyen önző és hisztis vagy, nem veszít veled sokat. Apja csak egy van, de az ilyen libákból mint te bármikor fog újat találni.
2018. márc. 11. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:
#1-es a kérdező nem írta, hogy milyen nemű.
2018. márc. 11. 17:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Kevés az infó. Nem tudjuk:

- hány évesek vagytok,

- együtt éltek-e már, és ha igen, mióta,

- vannak-e gyerekeitek,

- mi az a nehéz helyzet, ami rád vár,

- milyen helyzetben van az ő apja.

2018. márc. 11. 17:03
 4/8 anonim ***** válasza:
2es a fogalmazásából szerintem egyértelműen kiderül, hogy ő a nő (akármilyen nemi szerve van) ;)
2018. márc. 11. 17:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Jogosan hát!
2018. márc. 11. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:
18%
#1 es jól írja. Ment a zöld kéz.
2018. márc. 11. 17:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért mind érezzük hogy nem mindegy hogy 18 évesek két hónapos kapcsolatáról van szó, ahol a kérdező párját 80%-ban az apja tartja el, csak a kérdező nem lát még bele eléggé a kapcsolatukba, és amúgy az utázás már hamarabb is meg lett szervezve mint hogy ő a képbe lépett volna, vagy 30+-os, 10 éves kapcsolatban együtt élő, közös kasszás, önfenntartó párról ahol apuka tényleg 15 éve nem volt semmilyen szempontból a képben, és most a kedves pár last minute vett egy repjegyet miközben kérdezőnk már fél éve tudja hogy most valami sorsdöntő időszak vár rá.

Persze ez csak a két véglet ami közt millió fokozat létezik, amiknél változó mértékben tudok egyetérteni a dühöddel.

Amíg nem tudunk részleteket, nem lehet ennél pontosabb véleményt adni.

2018. márc. 12. 00:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Ennyi infóból fogalmunk sincs. Ahogy előttem leírtàk, nagyon nem mindegy, hogy

- hány évesek vagytok (iskolàs, vagy dolgozó emberek)

- mennyi ideje vagytok együtt, együtt éltek-e.

- és mi az az ok ami miatt nehéz lesz neked.

Ha pl amiatt paràzol, hogy 18 éves vagy és jön az érettségi, ő meg kimegy az apjàhoz mert megteheti, vagy mert jó oka van rà, akkor valóban csak egy hisztipalànta vagy, tanulj inkàbb, ràd fog férni.

Ha viszont pl abortusz, vagy betegség miatt lenne szükséged a támogatàsra, és mondjuk nem lètfontossàgú, hogy pont most kimenjen, akkor máris màs a dolog fekvése, akkor én se hagynám egyedül a pàromat.

2018. márc. 12. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!