Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joker0012 kérdése:
Jogosan vagyok mérges vagy csak én dramatizálom túl?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ugye van egy barátnőm akivel 3 éve együtt vagyok és az utóbbi fél évben lett egy barátnője is, mert egyébként ő egy olyan személyiség aki nem nagyon beszélget másokkal.
Nos ez a barátnője elhívta sétálni el is ment vele tegnap (3 év alatt rajtam kívül senkivel se ment sehová). Aztán megittak 2en egy kétdecis fügyülőst és egy sört... erre én berágtam rá nagyon, mert a város közepén ittak és féltettem, hogy bármi baja lehetett volna esetleg bárki megtámadhatta volna őt, mert még egy sms-t se írt, hogy menjek elé, majd lebasztam, hogy "legközelebb ez a nyomorék le itat és még meg is d*gat valakivel?!" Túlreagáltam vagy sem? Egyébként sose ivott
Ugye ez most kamu? Bar a s*ar a nevedbol erre kovetkeztetek.
2017. jún. 11. 14:20
2/9 A kérdező kommentje:
Ez egy 5 éves acc és nem kamu
2017. jún. 11. 14:24
3/9 anonim válasza:
Nézd. A pasik elvárhatják, hogy néha sörözni menjenek haverokkal?
Miért kellett volna elé menned? Igen, erősen túlreagálod.
2017. jún. 11. 14:34
4/9 A kérdező kommentje:
Igen meglehet, amint elment othonról a legrosszabbak jutottak eszembe
2017. jún. 11. 14:38
5/9 anonim válasza:
Igen, túlreagáltad, nem kicsit. Én is nő vagyok, ha egy pasi annyira korlátozna, hogy nem iszogathatok a barátnőmmel nyugiban, nem sokáig lenne a pasim.
2017. jún. 11. 15:56
6/9 anonim válasza:
Hát én nem csodálkozom, hogy soha nem volt még szórakozni nélküled. Túlfélted, gyerekként kezeled és korlátozni akarod őt. Én egy ilyen után, 3 év ide vagy oda, azon is elgondolkoznék, van-e értelme ennek a kapcsolatnak. A barátnőd egy önálló ember.
2017. jún. 11. 16:04
7/9 A kérdező kommentje:
Értem, mindenesetre megbeszéltünk pár dolgot, és sok dologban igazat adott. Sajnos egy olyan helyen lakunk ahol nem nagyon kéne inni a város közepén, mert elég sok rosszindulatú barna bőrű barátunk járkál errefelé.... Ózd
2017. jún. 11. 17:50
8/9 anonim válasza:
Igazat adott neked mert úgy is gondolta, vagy csak azért, h ne cs...szegesd tovább? Felnőtt nő! Kell tudnia, h hol a határ és h neki kell vigyáznia magára. Nem lehetsz minden pillanatban vele. Ha pedig irányítani akarod őt, akkor majd jön a lázadás mint a tiniknél ergó a hazudás is, h most éppen merre van, csakhogy te nehogy ezen berágj... Biztosan szuper lesz egy olyan kapcsolat :) Eltudom képzelni, h eddig miért nem voltak neki barátai. Valószínű tudta, h nem nagyon tudná velük személyesen tartani a kapcsolatot, ha te ennyire irányítod
2017. jún. 15. 13:56
9/9 anonim válasza:
Ha a cigány agresszív, meg belekötős fajta, az beléd köt akkor is, ha munkába indulsz, ha vásárolni mész, bármikor. Attól, hogy iszik egy barátnőjével, jó esetben nem lesz kiszolgáltatottabb senkinek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!