Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lett ettől egyszerre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ettől egyszerre mérges és hálás?

Figyelt kérdés

Van egy fiú barátom,aki tudja,hogy több éves párkapcsolatban vagyok.

Szülinapjára sütöttem neki egy olyan tortát,amilyet szeretett volna. Meglepetés volt,nem beszéltük meg,hogy fogok neki sütni.

Nagyon összezavarodottnak tűnt,egyszerre volt hálás és minden barátjának elújságolta még aznap,ugyanakkor mérgesnek is tűnt.

Azt mondta,hogy megöl meg megfojt, de persze semmi ilyesmit nem csinált,helyette megölelt meg megpuszilt.

Mitől volt mérges vagy zavarodott?

2017. máj. 13. 14:36
 1/2 anonim ***** válasza:
En sem ertenek ilyen gesztust ugy hogy nen en vagyok a pasid.
2017. máj. 13. 14:41
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Mert szórakozol vele. Pusztán hiúságból megpróbálod magadba bolondítani, miközben elméletileg párod van. Utána meg adod az ártatlant, akinek ez eszébe se jutott, "pusztán csak kedves akart egy barátjával lenni". Ráadásul még itt is adod az ártatlant, azt remélve, hogy majd azt írják neked, hogy "mert ő valószínűleg többet érez irántad" - pedig a kérdésedből egyből lejön, hogy tudatosan tetted, és mire manipulálsz. Gondolom ez neki is lejött elsőre, ami miatt szarul érezte magát, jogosan. De mivel a barátja vagy, valószínűleg lenyeli ezt a csalódást, és betudja annak, hogy egy hiú, manipulálós liba vagy. Én sem lennék rád büszke, és akiknek csalódottan elmondta, azoknak is tuti egyből lejött, hogy milyen is vagy valójában...

Ez van, lépj túl a dolgon, és máskor próbáld meg nem manipulálni a barátaidat, mert ez undorító dolog.

2017. máj. 13. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!