Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek probléma ha egyszerre több lányal ismerkedem, randizom?
ha komolyat akarsz, akkor inkább egyszerre csak egyre koncentrálj!
24F
Igen, szerintem ez nem korrekt.
22/L
#5:
és belegondoltál már, ha mondjuk egyszerre 2-3-al alakul a dolog, akkor a többinek mekkora sérelmet okozhatsz?
gondolj bele van 1 lány akivel komolyan össze akarsz jönni és kiderül, hogy melletted még 4-5 pasival randizik és amikor már célegyenesben érzed magad eltűnik és mondjuk pár hét múlva más pasival látod, hogy együtt van...
24F
Én is több sráccal is beszélgettem illetve randiztam párhuzamosan amikor szingli voltam.
De pl amikor a barátomat megismertem és 1-2 tali után eldőlt, hogy más mint a többi és lesz folytatása,akkor azokat,akikkel még beszéltem volna le randit lemondtam és nem kerestem őket többet.
Szóval szerintem ha tudod helyén kezelni a dolgokat és ahogy komollyá válik valakivel a többieket leállítod,akkor ok.
Szóval ha csak beszélgettek, ismerkedtek akkor nem annyira gáz, hogy egyszerre több lánnyal is.
De ha komolyra fordul ezt ne folytasd, mert két szék közül a padlóra fogsz kerülni, ha kiderül. És magad miatt se hazudj már ilyenkor.
De én amúgy nem titkolnám,hogy mással is ismerekedek, szerintem sokan csinálják így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!