Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van lelkiismeret furdala...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van lelkiismeret furdalasom amiatt, hogy ismerkedem?

Figyelt kérdés
20/l vagyok. Kicsit érzelmes tìpus. Nem olyan rég lett vége egy kapcsolatomnak (2 hònapja). Az exemmel 2 hete összefutottunk a tinderen persze mindta hogy pròbáljuk meg mégegysze. Ő is ismerkedik meg én is elkezdtem. Mégis lelkiismeret furdalásom van. Miért van ez? Mit tehetnék ez ellen?
2017. ápr. 16. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Először nekem is az volt. Engem a volt barátnőm úgy dobott ki, hogy most lelki problémái vannak és szeretne egy kicsit egyedül lenni. Volt ez pár hete és azóta is próbálkoztam folyamatosan, de tegnap belefáradtam....

Eddig is próbálkoztam a neten, de mindig ő jutott eszembe, de ma végre túltettem a dolgon magam és elkezdtem élesben ismerkedni a neten. Ettől függetlenül még ő is benne van a pakliban, de már nagyon elfáradtam.

2017. ápr. 16. 14:45
 2/4 anonim ***** válasza:
1 folyt., de hogy a kérdésre is válaszoljak: gondolom nem tetted még magad túl rajta. Valószínűleg még pihenned kéne egy kicsit, mielőtt új kapcsolattal próbálkozol.
2017. ápr. 16. 14:46
 3/4 anonim ***** válasza:
nem vagy túl rajta. Ne foglalkozz vele, ismerkedj az érzés elmúlik
2017. ápr. 16. 14:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2017. ápr. 16. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!