Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy szakítás után normális ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szakítás után normális ha a férfi sír? Bárhová nézek ő jut eszembe?

Figyelt kérdés

Még próbálok tenni dolgokat hogy visszakapjam Őt, de máris az van, hogy elég egy gondolat, egy illat, egy tárgy, amiről ő jut eszembe.

Nem figyeltem rá kellőképp nagyon sokáig, és elmúlt nála a vonzódás felém. 2.5 éve voltunk együtt.

Ma kb a munkahelyen is 5 percenként potyogtak a könnyeim, itthon sem jobb a helyzet. Egyszerűen mindenről ő jut az eszembe, és annyira bánt hogy nem figyeltem rá.

Hogy viseljem szolidabban, miért vagyok ennyire érzékeny és gyenge lelkű? a harmadik komolyabb kapcsolatom egyébként.

25/F

2016. dec. 21. 17:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
39%

Látod ezért hagyott ott, mert mimózáskodsz. Tökösnek keménynek kell lenni és leigázni a nőt,az tarja meg őket nem a kedvesség,meg a pityergés.

Foglald el magad ,menj qrvázni idd le magad ,fuss le egy maratont.

2016. dec. 21. 18:09
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Ne akard visszakapni, ugyanezeket a köröket futnátok, jobb nem lenne csak egy nagyon rövid ideig, amíg a kibékülési eufória tart.
2016. dec. 21. 18:12
 3/13 anonim ***** válasza:
Normális. Viszont a harmadik "komolyabb" kapcsolatnál már lehettél volna ügyesebb.
2016. dec. 21. 18:14
 4/13 A kérdező kommentje:

Ez csak most van.

És ő nem tud erről, hogy így magam alatt vagyok.

Hidd el az voltam, nem mutattam ki az érzelmeim, és visszavezetve az egészet, szerintem ez is volt a baj.

2016. dec. 21. 18:19
 5/13 Szergej55 ***** válasza:
Biztos, hogy ez van a háttérben és nem mondjuk másvalakit talált? Gyakran ilyen esetben szokott az addigi fél "hirtelen" bunkóvá, figyelmetlenné, akármivé válni.
2016. dec. 21. 18:23
 6/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdezo,

ne emészd magad, teljesen normális, mindenkinek vannak érzelmesebb idoszakai. Lehet,hogy eltart egy darabig, d majdcsak elmulik ez az állapot. Sokan fogjak irni,hogy kosd le magad valami massal, d szerintem ezen egyszeruen csak tul kell esni idovel. Add meg magadnak nyugodtan a "gyaszidot". Ha ugy gondolod, érdemes visszakapni a not, probald, de kerlek, ne sirj elotte.

Sok sikert.:)

2016. dec. 21. 19:07
 7/13 anonim ***** válasza:

Gondolom részben ez is lehetett a probléma, hogy nem mutattad ki felé az érzéseidet megfelelően, most meg jön ki egyben az egész... Akkor éppen ideje, hogy ezeken a dolgokon változtass, még talán lehet esélyed. De persze nem úgy, hogy visszakönyörgöd magad, aztán 1-2 hónap múlva ugyanaz lesz a sztori. Ehhez el kell határoznod, hogy valóban változtatni fogsz! És nem miatta, hanem magad miatt!!

Ez amúgy nem gyengelelkűség, hogy kimutatod az érzéseidet. Miért ne lehetne egy férfi szomorú, és adott esetben miért ne sírhatna? Hidd el, a (valódi)nők soha nem azt értékelik, aki érzéketlenül játsza a keménylegényt. Sőt! A nőknek sokszor pont ezekre az érzelmes, gyengéd oldalra van szükségük. Tudod, hogy "végre valaki megértse őket"!

Sírd ki magad, ha most erre van szükséged. Szerintem rendben van a munkahelyen is, senkinek sincs joga megszólítania ezért téged! Lehet nem hiszed, de meglepő, mennyi együttérzést kaphat ilyenkor az ember.

28/Nő

2016. dec. 21. 21:34
 8/13 A kérdező kommentje:

sajnos úgy látom elment ez a hajó.

nem látom a szemébe már azt, nem vágyik már a közelségemre.

tegnap könnyek közt egyedül díszítettem a karácsonyfát, és azt mormoltam: tessék megkaptad, ezt akartad, egyedül maradtál, mert hiába szereted most már, ha eddig elb/**sztad.

Nincsenek barátaim ebben a városban ahová nemrég költöztünk, nem ismerek senkit, így olyan egyedül leszek mint a kisujjam.

Sport, nyugtató, depresszió, befordulás vár hónapokig, és majd lesz valami. bármi. nehéz megemészteni hogy elszúrtam.

2016. dec. 22. 07:13
 9/13 anonim ***** válasza:

Akkor nincs más, mint talpra állni. Főleg, ha te rontottad el!

Amúgy meg ne is várd, hogy "úgy nézzen rád, ahogy az elején" hipp-hopp, a semmiért! Ahhoz 1-2 dolgot le is kell tudni tenni az asztalra...

2016. dec. 22. 18:30
 10/13 A kérdező kommentje:

mondtam neki is, hogy nem várom hogy hasra essen ettől a pár dologtól. csak értékelje, és szeretném ha tudná, mennyire bánom hogy eddig nem mutattam ki az érzelmeim felé.

nem igazán volt reakció, de nem adom fel!

2016. dec. 23. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!