Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszélnétek meg párotokkal?
Fél éve vagyunk együtt,úgy érzem nem akar eljuttatni a "csúcsra",ugyan azokban a pózokban csináljuk mint elején (3 alap),és mintha megállt volna a tudománya mert nem is szeretné,adtam neki utalásokat,de nem veszi a lapot (vagy nem akarja) előző barátnőivel többféleképpen csinálta (mondta) ami kissé zavar.(velem van eddig leghosszabb kapcsolata)Nem akarom megcsalni mert szeretem,de már van hogy másra gondolok aktus közben.
Hogy oldjam meg ezt a problémát? Volt már valakinek hasonló?
Meg kell beszélni. Egyenesen, lényegretörően. Tudom elképzelni nem a legjobb a szitut, de két eshetőség van:
1. kis félénk srác és nem biztos magában, nem tudja pontosan mit meg hogyan kell egy csajjal művelni és ezért inkább meg se próbálja
2. magasról leszar mert látja, hogy bármit csinál nem szólsz ha nem jó neked. Minek erőlködjön? Így is megkapja amit akart.
Azt csak te tudod, hogy ő melyik kategória lehet. De ha nem beszélsz vele, sose derül ki.
Őt nem zavarja, hogy nem látszik igazi élvezet az arcodon?
Én megbeszélném vele, de ha nem javulna, akkor otthagynám. Van, aki nem vallja be, de attól még a párkapcsolat fontos része a szexualitás. ^^
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!