Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyszerre több lánnyal beszéln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerre több lánnyal beszélni, hogyan?

Figyelt kérdés

Van 2 lány, igazából mind 2 tetszik, de az egyikre úgy tekintek mint álmaim nője Istennő, megvan benne minden érték, legalább is eddig ahogy lejött róla. próbálkoztam, láttam róla hogy nem utasitja el a közeledésem, De szerintem 100% biztos van valakije, nem is akarnék bele avatkozni.. De azért ha lehetne esélyt adni bármire is, nagyon jó lenne.

Van egy másik lány róla láttam hogy ő vevő a dologra még inkább, legalább is sokkal nyitottabb mint az első..

Hogy beszélgessek a 2vel párhuzamosan, úgy hogy ne féltékenygedjenek egymásra, vagy úgy hogy megmaradjanak? munkahelyi dolog..

2016. nov. 17. 06:30
 1/4 A kérdező kommentje:
Itt a beszélgetés Facebookra értem inkább.
2016. nov. 17. 06:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát először is ne egy időben chatelgess velük, mert könnyen elszólhatod magad.

Rám a facen egyszerre több ismerősöm írt, nagyon nehéz multiban figyelni, szóval mindegyikkel más időpontban és akkor csak rá tudsz ráfigyelni.

2016. nov. 17. 06:38
 3/4 A kérdező kommentje:
De ne érezzek emiatt büntudatot? Igazából még soha nem volt velem ilyen, ezért kicsit ismeretlen a terep.. Na és ez nőknél mennyire tabu? Olvastam már hogy kapcsolatba van az meg ismerkedésnél hogy más nő nem jöhet szóba. persze ez logikus is.. De mit csináljon az ember ha egyszerre több nő tetszik, és esélyt adna arra hogy valamelyikkel több lehet? Hazudjon, hogy nincs más nő az életébe? érezzem teljesen hétköznapinak a dolgot? Viszont ha ez kitudódna vagy netán egymás közt beszélnének, akkor szóba jöhet hogy Ja hogy nálla is próbálkozok.. milyen... vagyok biztos csak krni akarok.
2016. nov. 17. 06:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez tipikus példája annak, hogy amiről nem tudnak, az nem fáj - nőként mondom. :)

Persze, ha alakulni kezdenek valamelyikkel a dolgok, akkor nyilván fújj visszavonulót a másiknál, de amíg még csak a fészbukos beszélgetésnél jártok, addig nem igazán lehet többről beszélni bármelyik esetben.

Azért arra vigyázz, hogy a második leányzó ne csak pótlék legyen, mert az istennő nem jön össze... az önmagában rosszabb annál, minthogy N+1 nővel beszélgetsz egyszerre.

2016. nov. 17. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!