Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok mérges?
Barátom hétvégente eljár a haverjaival találkozgatni, én nem megyek vele, mivel nem egy városban élünk, és az sem opció, hogy náluk legyek, mivel anyós mentális bajokkal küzd és szó szerin kidobott ok nélkül a házból, de ez hosszú sztori...
Azt mondja, h menjek én is a barátaimmal, ha magányos vagyok. Nem erről van szó abszolut, hanem arról, hogy én is egy társaságba lennék velük, de mivel nem mehetek hozzá így nem tudok, nem ismerem nagyon a barátait. Megbánt nagyon ezzel, amit mond. Szerinte menjek a saját barátaimmal, nem tiltja meg.
Ő azért haragszik, mert szerinte el akarom tiltani tőlük és nekem nem szimpik. Én meg azért, mert nem mehetek hozzá és azt érzem kihagy az életéből ezekkel a dolgokkal... annak ellenére, hogy valóban nem szimpik, mert szeretnek inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!