Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Három év után arra ébredek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Három év után arra ébredek hogy időt kért, nem értem az egészet, van még remény szerintetek? Egy harmadik lehet? Segítséget kérek!

Figyelt kérdés

Három éve vagyunk együtt, egy évet itt töltöttünk együtt, majd ő kiment külföldre, ahova én két havonta kb utána mentem egy két hétre. Tudtam hogy vár és én is vártam rá, amikor találkoztunk éreztem és láttam rajta hogy mennyire várt már, tényleg nagyon szerettük egymást. Úgy beszéltük meg, hogy egy két évre én is kiköltözöm, majd visszajövünk együtt ide. Ő nem állampolgár, Erasmuson keresztül ismerkedtünk meg az egyetemen. A szüleim sokáig ellenezték, a távolság miatt, nem akarják hogy elmenjek, és nagyon nehezen vettem rá magam a döntésre hogy már pedig muszáj lesz, ha őt akarom. Terveztük a jövőt, majd kapott egy nagyon jó állást, olyat amilyet itt soha nem fog... azt is lenyeltem, mondtam akkor hosszabb időre megyünk, de ha gyerekeink lesznek, legalább iskolás korukra jöjjünk vissza, már csak az én szüleim miatt is, illetve hogy én is a hivatásomnak élhessek kicsit (magyar tanár vagyok). Kb három négy hónapja azt mondta hogy ő egyáltalán nem akar ide visszajönni, soha, amin teljesen kiakadtam, mert így tényleg mindent nekem kéne feladnom, ő pedig semmit nem tenne a közös jövőért, hogy mindenkinek jó legyen, nem akar áldozatot hozni. Ezen annyira kiborultam hogy ezt a fejéhez is vágtam, kamerán keresztül, erre azt mondta akkor szakítsunk, mert nincs értelme tovább egymás idejét húzni, mindenki maradjon otthon. Annyira mérges lettem hogy rávágtam hogy legyen így és a jegyemet is törlöm. Reggelre írt hogy ne töröljem a jegyet, menjek és nagyon szeret, és találunk megoldást. Mindig azt mondta hogy együtt megtaláljuk majd a megoldást és a lényeg h együtt legyünk. Aztán kimentem hazajöttem, és elkezdődött. Nem vette fel a telefont, kinyomta a kamerahívást ha hívtam. Az elején még írt valamit hogy utcán van vagy stb, később már erre se vette a fáradtságot. napokig nem értem el, az üzeneteimre nem írt vissza csak ha már hívtam és kinyomott, utána. Nyilván engem ez idegesített, nem értettem, és bombáztam a kérdéseimmel, a kiakadásommal. Az utolsó két három hétben viszont abba hagyta ezt, újra válaszolt, felvette, olyan volt mint régen, kérdezgette mikor megyek, küldte hogy mikor olcsó a jegy, vegyem meg. Pénteken két hete még azt mondta szeret, majd szombat délelőtt küldte a szokásos videóinkat amikkel mindig bombáztuk egymást, este viszont amikor hazaértem nem vette fel, foglalt volt. éjféltől kettőig próbáltam hívni, addig foglalt volt, írtam neki hogy nem tudom kivel lehet ennyit beszélni éjjel de én lefekszem... Másnap délig nem reagált erre semmit, majd felhívtam. Sokkot kaptam a stílustól amivel elküldött, azt mondta neki idő kell, ne hívogassam, át kell gondolnia van-e ennek az egésznek értelme. Rögtön a fejéhez vágtam hogy biztos van valami lány a háttérben aki éjjel a két órás traccspartin addig duruzsolt hogy most elhagy érte, és így össze is állna minden... azt mondta higgyek amit akarjak, de ő most nem akar beszélni, és kinyomott. Másnap este felhívtam, ismét bunkón flegmán zavart el, hogy dolgozik ne zaklassam, és nem érdekelte hogy én kétségek között értetlenül szenvedek emiatt. Három napig békén hagytam, majd felhívtam újra. Azt mondta egy éve nem érzi azt amit az első két évben, nem érez szerelmet, és idő kell neki hogy eldöntse akarja-e ezt folytatni, addig hagyjam békén. De nem mondott konkrét időpontot amin kiakadtam, hogy mégis hetekig, hónapokig várjak, szenvedjek? Értse meg hogy ez nekem idegölő!! Mondtam mondja meg ha van valaki és akkor le is zárhatjuk ezt a kérdést, mert nem hiszem el hogy nincs. Azt mondta talán, mert van aki meghallgatja és találkozik vele, nem úgy mint én. Én meghallgattam volna ha nem nyomkod ki, és ősz végén költöztem volna de ő nem várt meg... Mondtam mondja meg ki az és ismerje be, nagyon bunkó volt, lekiabált hogy nincs közöm hozzá és egyébként is szakítottunk, ő most szabad lesz kicsit, és én is azt csinálok amit akarok . Még jobban kiakadtam, kérdeztem azért akarja hogy várjak hogy végig kúrja a jelentkezőket aztán majd közölje velem h akadt-e jobb? Ha igen csá, ha nem akkor nagy kegyesen visszatér? Erre letiltott. Három napig nem ettem csak bőgtem és szenvedtem a gyomorgörcstől, mindennek vége, én már elképzeltem az egész életünket, és tényleg nagyon szerelmes vagyok belé, belehalok hogy ő lecserélt valaki másra. Három nappal később írt, hogy szerinte még egyszer meg kéne próbálnunk ugy hogy kimegyek, de nem tudja mit érez. Elküldtem a p..ába, hogy azok után amiket a fejemhez vágott és ahogy, valami bennem is megtört, és ne szórakozzon velem, mert életem legroszabb napjain vagyok túl, ha csak talonban akar tartani ne tegye, hanem engedjen el és had kezdjek el felejteni, ha egyáltalán tudok, legalább ennyire tiszteljen. Erre nem írt vissza csak másnap reggel, hogy nem vagyunk együtt és neki idő kell. visszaírtam hogy igen tisztában vagyok vele, miután letörölte a képeinket és kirakta hogy egyedülálló. Nem tudom van-e ebből visszaút pedig nagyon örülnék neki. Ha most észbekapna és elkezdene dolgozni azon hogy helyrehozza, még megtudnék bocsájtani, de nem látom a reményt, pedig annyira szeretném. Mi a véleményetek?

Én 26 éves lány vagyok ő 33 éves.

2019. szept. 6. 20:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
100%
Szia ! Irj nekem nyugodtan ha valakivel beszelgetni szeretnel... hasonlon mentem keresztul 5 eves kapcsolat utan, csak en voltam kint kulfoldon ...
2019. szept. 11. 22:47
 32/76 A kérdező kommentje:
Nadina, nagyon köszönöm a biztato szavakat, tényleg sokat segítenek. Nagyon bízom benne hogy javul a helyzet, az éltet hogy másnak is elmúlt, nekem os elfog, csak bírjam kivárni. Egy hét telt az utolsó üzenetváltás kozott, valamelyik nap volt egy fél óra amikor teljesen elhitették magammal, hogy új életet kezdek, és már ha akarná se kéne, de aztán rájöttem hogy kozben arra is gondolok hogy mert najd amikor rájön... Folyamatosan reménykedek, várom hogy írjon keressen, es egyre rosszabb minden napom. Nem hogy nem enyhül egyre inkább azt érzem roszabbul vagyok, mostmár betegesen nézem mikor elérhető, valamiért ha azt latom online az ad valami enyhe jó érzést, egyszerűen nem vagyok normális. Péntek után négy napig posztolt Folyamatosan képet, azota semmit, volt h ket napig nem volt elérhető egyáltalán... Megőrülök ettől, higy mit csinálhat, pedig már semmi közöm hozzá... Nemtudom miért gondolom 3s várom hogy meg gondolja magat, rájon hogy en kellek neki, valószíneg azért mert három evig éreztette velem mennyire szeret es h sose erezted meg igy magat lannyal, pedig 30 eves volt amikor kezdtük, en 22, es tul volt akkor mar egy ot egy harom es egy ket eves kapcsolatom. Mielott elküldött ket nappal meg azt mondta szeret es h mikor megyek mar ki hozza... Julius vegen voltam kinn, akkor ugy éreztem sokkal jobban ragaszkodik mint elotte, tobbet olelgetett tobbet bujt, es a reptéren is alig akart elengedni, furcsálltam is, mert ennyire nem szokott nehezen engedni, legalabbis nem mutatta igy maskor, illetve megígérte h twnyleg felfogja venni ha hivom vagy visszahív, csak ne gondoljak hülyeségeket, mert elotte mar egyket heten ugye nem nagyon ertem el otthonrol... Ezek jarnak a fejemben es nemtudom elhinni h ez mind színját3k volt, ilyen egyszeruen nincs szerintem, de mindenki azt mondja h felejtsem el mert bem jon vissza, es az agyammal ezt enis tudom...
2019. szept. 13. 14:40
 33/76 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm, ha gondolod nyugodtan elmesélheted itt, de ezek szerint neked semi happy end a vége... Sok helyen olvastam h honapok utan találtak ujra egymásra, es azota is boldogok

...

2019. szept. 13. 16:49
 34/76 anonim ***** válasza:
100%

Ne kergess hiú ábrándokat. Hamarább túljutsz rajta, ha elfogadod, hogy vège, ès nem nèzegeted nap mint nap mikor elèrhető, meg filózol azon, hogy majd rájön. Nem, nem fog rájönni. Rèszèről elmúltak az èrzelmek, ès már nem fog visszajönni. Ez azèrt már hetek óta látszódott abból ahogy veled viselkedett, próbálta mèg erőltetni ő is, de nem ment, ès meghozta a döntèst.

Azèrt ez nem egyik napról a másikra törtènt, már hónapokkal ezelőtt elkezdődött, csak nem vetted èszre.

Fel a fejjel, el fog majd múlni a szomorúság, de inkább segítsd magad azzal, hogy nem a felesleges remènykedèsbe hajszolod magad, hanem a tovább lèpèare koncentralsz.

2019. szept. 13. 19:07
 35/76 anonim ***** válasza:
31%

31-es vagyok...

Nálunk is ez volt hogy egyre kevesebbet akart dumálni és el-el tűnt.. aztan egyszer csak azt mondta h nem boldog és legyen vége... nyilván éreztem hogy van egy harmadik a dologban, de ő nem mondta el. mindenhonnan letiltottam, annyira megbántott, majd eltelt pár hét és emailezett, mert máshol nem tudott elérni. Írta hogy nagyon megbánta és vissza akarja hozni a nagy szerelmet ami volt az elején és hogy randizgassunk... nem mondom tovább hogy volt-e értelme vagy sem. Akik elhagyják a párjukat valaki másért (főleg ilyen hosszú idő után) , általában megbánják, ezt pszichologus mondta.

Nem mondom hogy nem az lenne jobb ha tényleg próbálnád elfelejteni. De kicsit unom már hogy ezen az oldalon csak az a válasz jön minden párkapcsolatos kérdésre h felejtsd el ... az én esetemből kiindulva én biztos vagyok benne hogy még keresni fog téged. Kérdés az az, hogy Te akkor még kiváncsi leszel-e rá.

Remélem segítettem

2019. szept. 13. 19:13
 36/76 anonim ***** válasza:
31%

Ujra en vagyok, az utolso.

Kicsit atgondoltam. Szoval a talalkozgatasainknak nem sok ertelme volt mert a tuske bennem maradt . De ha Te meg tudsz majd neki bocsajtani akkor meg barmi lehet is belole . De nyilvan jobb lenne ha tul tudnal lepni rajta mert mar elromlott ez az egesz akarhogy is nezzuk. Hiszen biztosan beleunt mar ebbe , azert keresett mast , de majd rajon hogy az uj lany a nyomodba se er es akkor fog majd teperni. Ami remelhetoleg mar keso lesz nalad. Igy teljes az elozo valaszom

2019. szept. 13. 19:31
 37/76 anonim ***** válasza:
100%

"De kicsit unom már hogy ezen az oldalon csak az a válasz jön minden párkapcsolatos kérdésre h felejtsd el..."

Mièrt szerinted erre a kèrdèsre milyen választ lehet írni? A kèrdezőt konkrètan kidobták, azzal az indokkal, hogy már elmúlt a szerelem. Ami mögött valószínüsíthetően új nő áll. Mègis mit lehet erre tanácsolni? Persze, várjál csak rá nyugodtan, úgy is megbántja? A frászt. Abban kell erősíteni, hogy minèl hamarább lezárja magában.

Semmi garancia nincs rá, hogy meg fogja bánni, benne van a pakliban, hogy be fog neki jönni az új kapcsolat. Persze az is lehet, hogy nem, de akkor is már csak azèrt keresnè fel, mert "bejáratott punci", aztán hátha mègis lesz belőle valami, amíg új nem akad, nehogy már egyedül maradjon. Mert az esetek döntő többsègèben ez a mozgató rugója a visszatancolásnak, nem valódi èrzelem.

Ebből már sosem lesz/lenne olyan kapcsolat, amilyen volt, amilyet a kèrdező elkèpzelt. Ha másèrt nem is, mint amit te is írtál, a saját sèrelmek miatt sem.

Ezèrt igen, csak a tovább lèpèst tudom javasolni.

2019. szept. 13. 20:48
 38/76 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván, az én tanácsom is lényegeben ez.

Viszont nem attól fog tovább lépni hogy itt 28an azt irjátok neki h lépj tovább. Ő meg egy nap majd úgy ébred h továbblépek.

Ha megnyugszik a lelke mert úgy gondolja h úgyis megbánja a pasi, akkor hamarabb fogja jól érezni magát, és mire visszakönyörögné magát , rájön majd hogy nincs is rá szüksége.

2019. szept. 13. 20:55
 39/76 anonim ***** válasza:
100%
Nyílván nem attól fog. Ezt magában kell rendeznie, amihez idő kell. A remènykedès csak visszatartja, nem előre segíti.
2019. szept. 13. 21:42
 40/76 anonim ***** válasza:
100%
En csak segiteni akartam , nem rosszat tenni. Szenvedtem en is sokat , de sose segitett ha azt mondtak felejtsem mar el .
2019. szept. 13. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!