Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három év után arra ébredek hogy időt kért, nem értem az egészet, van még remény szerintetek? Egy harmadik lehet? Segítséget kérek!
Három éve vagyunk együtt, egy évet itt töltöttünk együtt, majd ő kiment külföldre, ahova én két havonta kb utána mentem egy két hétre. Tudtam hogy vár és én is vártam rá, amikor találkoztunk éreztem és láttam rajta hogy mennyire várt már, tényleg nagyon szerettük egymást. Úgy beszéltük meg, hogy egy két évre én is kiköltözöm, majd visszajövünk együtt ide. Ő nem állampolgár, Erasmuson keresztül ismerkedtünk meg az egyetemen. A szüleim sokáig ellenezték, a távolság miatt, nem akarják hogy elmenjek, és nagyon nehezen vettem rá magam a döntésre hogy már pedig muszáj lesz, ha őt akarom. Terveztük a jövőt, majd kapott egy nagyon jó állást, olyat amilyet itt soha nem fog... azt is lenyeltem, mondtam akkor hosszabb időre megyünk, de ha gyerekeink lesznek, legalább iskolás korukra jöjjünk vissza, már csak az én szüleim miatt is, illetve hogy én is a hivatásomnak élhessek kicsit (magyar tanár vagyok). Kb három négy hónapja azt mondta hogy ő egyáltalán nem akar ide visszajönni, soha, amin teljesen kiakadtam, mert így tényleg mindent nekem kéne feladnom, ő pedig semmit nem tenne a közös jövőért, hogy mindenkinek jó legyen, nem akar áldozatot hozni. Ezen annyira kiborultam hogy ezt a fejéhez is vágtam, kamerán keresztül, erre azt mondta akkor szakítsunk, mert nincs értelme tovább egymás idejét húzni, mindenki maradjon otthon. Annyira mérges lettem hogy rávágtam hogy legyen így és a jegyemet is törlöm. Reggelre írt hogy ne töröljem a jegyet, menjek és nagyon szeret, és találunk megoldást. Mindig azt mondta hogy együtt megtaláljuk majd a megoldást és a lényeg h együtt legyünk. Aztán kimentem hazajöttem, és elkezdődött. Nem vette fel a telefont, kinyomta a kamerahívást ha hívtam. Az elején még írt valamit hogy utcán van vagy stb, később már erre se vette a fáradtságot. napokig nem értem el, az üzeneteimre nem írt vissza csak ha már hívtam és kinyomott, utána. Nyilván engem ez idegesített, nem értettem, és bombáztam a kérdéseimmel, a kiakadásommal. Az utolsó két három hétben viszont abba hagyta ezt, újra válaszolt, felvette, olyan volt mint régen, kérdezgette mikor megyek, küldte hogy mikor olcsó a jegy, vegyem meg. Pénteken két hete még azt mondta szeret, majd szombat délelőtt küldte a szokásos videóinkat amikkel mindig bombáztuk egymást, este viszont amikor hazaértem nem vette fel, foglalt volt. éjféltől kettőig próbáltam hívni, addig foglalt volt, írtam neki hogy nem tudom kivel lehet ennyit beszélni éjjel de én lefekszem... Másnap délig nem reagált erre semmit, majd felhívtam. Sokkot kaptam a stílustól amivel elküldött, azt mondta neki idő kell, ne hívogassam, át kell gondolnia van-e ennek az egésznek értelme. Rögtön a fejéhez vágtam hogy biztos van valami lány a háttérben aki éjjel a két órás traccspartin addig duruzsolt hogy most elhagy érte, és így össze is állna minden... azt mondta higgyek amit akarjak, de ő most nem akar beszélni, és kinyomott. Másnap este felhívtam, ismét bunkón flegmán zavart el, hogy dolgozik ne zaklassam, és nem érdekelte hogy én kétségek között értetlenül szenvedek emiatt. Három napig békén hagytam, majd felhívtam újra. Azt mondta egy éve nem érzi azt amit az első két évben, nem érez szerelmet, és idő kell neki hogy eldöntse akarja-e ezt folytatni, addig hagyjam békén. De nem mondott konkrét időpontot amin kiakadtam, hogy mégis hetekig, hónapokig várjak, szenvedjek? Értse meg hogy ez nekem idegölő!! Mondtam mondja meg ha van valaki és akkor le is zárhatjuk ezt a kérdést, mert nem hiszem el hogy nincs. Azt mondta talán, mert van aki meghallgatja és találkozik vele, nem úgy mint én. Én meghallgattam volna ha nem nyomkod ki, és ősz végén költöztem volna de ő nem várt meg... Mondtam mondja meg ki az és ismerje be, nagyon bunkó volt, lekiabált hogy nincs közöm hozzá és egyébként is szakítottunk, ő most szabad lesz kicsit, és én is azt csinálok amit akarok . Még jobban kiakadtam, kérdeztem azért akarja hogy várjak hogy végig kúrja a jelentkezőket aztán majd közölje velem h akadt-e jobb? Ha igen csá, ha nem akkor nagy kegyesen visszatér? Erre letiltott. Három napig nem ettem csak bőgtem és szenvedtem a gyomorgörcstől, mindennek vége, én már elképzeltem az egész életünket, és tényleg nagyon szerelmes vagyok belé, belehalok hogy ő lecserélt valaki másra. Három nappal később írt, hogy szerinte még egyszer meg kéne próbálnunk ugy hogy kimegyek, de nem tudja mit érez. Elküldtem a p..ába, hogy azok után amiket a fejemhez vágott és ahogy, valami bennem is megtört, és ne szórakozzon velem, mert életem legroszabb napjain vagyok túl, ha csak talonban akar tartani ne tegye, hanem engedjen el és had kezdjek el felejteni, ha egyáltalán tudok, legalább ennyire tiszteljen. Erre nem írt vissza csak másnap reggel, hogy nem vagyunk együtt és neki idő kell. visszaírtam hogy igen tisztában vagyok vele, miután letörölte a képeinket és kirakta hogy egyedülálló. Nem tudom van-e ebből visszaút pedig nagyon örülnék neki. Ha most észbekapna és elkezdene dolgozni azon hogy helyrehozza, még megtudnék bocsájtani, de nem látom a reményt, pedig annyira szeretném. Mi a véleményetek?
Én 26 éves lány vagyok ő 33 éves.
Hagyd a fenébe és többé ne hivd fel,legyen annyi büszkeség benned,hogy nem alázod meg magad.
Biztos,hogy van valakije,azért beszélt veled flegmán.És nyugi,nem fogsz belehalni egy szerelmi bánatba.Nehéz,tudom,de túl fogsz lenni rajta,még előtted az élet.Nem csak ebből az egy pasiból áll a világ.
Attól függ, hogy vissza akarod e őt kapni? Mert a tapasztalataimból ítélve, abban a formában, hogy térdre borul előtted és esedezik, hogy bocsásd meg amit tett nem fog menni.
Gondold át, ha esetlegesen valóban együtt volt valakivel azzal te együtt tudnál e élni?
Most össze van zavarodva. Ha egy megtört nőt lát nap mint nap aki mindenért hibáztatja menekülni fog annak a karjába aki per pillanat újdonság varázsa.
Szóval. Én a helyedben elengedném, mások lettek a célok, más után nézett. De ha te képtelen vagy erre muszáj neked elengedni ezt a dolgot és össze rakni, felépíteni olyannak mint amilyen jó volt.
Én tényleg nemtudom mit higgyek, egyszerűen nem ilyennek ismertem, és tudom hogy szeretett. Hogy változhat meg így minden ennyire gyorsan, hogy követni se bírom?
Tudom ,hogy nem halok bele, de jelenleg az egész életemet újra kell terveznem, és a legrosszabb, hogy nélküle. Nem akarom megalázni magam, ezért is küldtem el amikor írt, pedig legszívesebben ültem volna a repülőre azonnal, de nem akartam hogy azt érezze ha füttyent ugrok, hogy kicsit érezze hogy elveszíthet, hátha észhez tér, most pedig síri csend van, belehülyülök...
Köszönöm a válaszod!
Lehet, hogy átaiklottam felette és valahol benne van a maszlagban, de milyen nemzetiségű a csávó?
Amúgy én elengedném, napnál világosabb, hogy neki te nem fontos vagy, csak kényelmes.
Szedd össze magad, gondolkodj kicsit reális, tisztább fejjel. Elhiszem, hogy szereted. De! Ennek a kapcsolatnak amúgy sem volt nagy jövője. Mások a cèljaitok. Ő nem akar itt èlni, te meg nem akarsz ott. Hiába találjátok "megoldást", kapnál egy ígèretet, hogy jó-jó, pár èv múlva Magyarországra költözhettek. Szerinted lenne belőle bármi is? Persze, hogy nem. Ő már akkor sem akart áldozatot hozni èrtetek, mikor mèg "minden rendben volt", ès mèg szeretett.
Ha itt szeretnèl èlni, a szüleid "mellett", ide köt a hivatásod, akkor keress magyar fèrfit, akivel legalább ezen tervezitek egyeznek. Nem èrdemes egymásra ilyesmit erőltetni, abból semmi jó nem sül ki, valakibe mindig tüske marad. Gondolkozz el ezen, ès be fogod látni, hogy nem ő az embered.
Ami meg a többit illeti, egèszen biztos, hogy került egy 3. a kèpbe. Nyivakolhatsz, hogy de mondja ki, meg vallja be, meg egyebek, de teljesen felesleges, csak magadat járatod le. Ennèl legyen benned több tartás. Bunkó veled, flegmazik, leráz, tojik rád. Bőven elèg ok arra, hogy te mond ki a vègèt, nem èrdemes ezt tovább erőltetni, ès máris nem vagy kètsègek között. Máris tudod, hogy le kell zárnod magadban, ès tovább lèpni.
Persze most nehèz, de majd jobb lesz, ès jön majd más, akivel nemcsak távkapcsolat ám tudsz lenni, aki miatt nem kell külföldre költözni, aki tènyleg szeret, nemcsak talomban tart.
"Elküldtem a p..ába, hogy azok után amiket a fejemhez vágott és ahogy, valami bennem is megtört, és ne szórakozzon velem, mert életem legroszabb napjain vagyok túl, ha csak talonban akar tartani ne tegye, hanem engedjen el és had kezdjek el felejteni, ha egyáltalán tudok, legalább ennyire tiszteljen"
Vagy inkább te tiszteld saját magad annyira, hogy nem hagyod magad hülyíteni, ès szèpen tovább lèpsz, mèg ha fáj is.
Köszönöm a válaszokat, három nap után ebben a pillanatban írta meg hogy nem gondolkodik tovább, off az egész, ő lezárta ezt, és töröljem le mindenhonnan vagy ő fog. Írtam neki hogy nem kell letörölnünk egymást mint az ellenségek, mert itt egyedül ő ellenséges, tudom hogy megcsalt és b tervnek tartott egy évig, szóval ne aggódjon nem fogom zaklatni mert ilyen ember nekem egyébként se kell, szóval búcsúzzunk el és ennyi.
Igazatok van mindenben, én még reménykedtem, de egy ilyen jellemért? Minek? Egy barátom szerint örüljek hogy nem két gyerek után derült ki milyen, és erre gondoljak amikor a Dunába akarok ugrani, hogy KI miatt. Most nagyon fáj, de ha másoknak elmúlt, akkor nekem is elfog, a baj az hogy akit szeretek az nem létezik, mint kiderült....
Sajnalom, nem ezt erdemelted. Tenyleg az lett volna a rosszabb scannerio, ha egyutt maradtok, mert komoly jellemhibai vannak, jo sokaig rejtegette, de vegulis kiderult. De ez azert keves vigasz. Annyit tudok mondani, hogy egy ilyen szemelyiseghez, mint te vagy egy sokkal jobb tars jar, egy olyanhoz, mint o pedig egy sokkal rosszabb. Elobb utobb ez be is fog jonni. Jo esellyel te voltal az utolso, akire ennyire szerette, innentol neki mar lefele vezet az ut.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!