Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi lenne ebből?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lenne ebből?

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú, aki tetszik nekem. Azt hiszem, hogy régebben én is tetszettem neki (jeleket küldözgetett nekem, de én nem igazán mutattam ki felé, (az akkor elég kezdetleges) érzéseimet, pedig nekem is tetszett. Na ez odàig fajult nálam, hogy egy nap vagy 40-szer gondolok rá, amikor látom leblokkolok, szóval szerintem eléggé szerelmes lettem 1 èv alatt belé. Ő, mivel nem reagáltam a jeleire, lemondott rólam. Mostanság már tisztára közönbös velem, sőtt van, hogy nem is köszön. (Egy suliba járunk, és rébbről ismerjük egymást, ezért veszem zokon, hogy nek köszön.) Pár hete, ráirtam facebookon,hogy beszélgessek vele. Nagyon aranyos volt, rengeteget kérdezett tőlem, és a végén irta, hogy remélem holnap találkozunk a suliban. Ez eddig szép és reményteli számomra, de az ezek utáni napokban ugyan olyan közőmbös volt velem, és a szemem láttára küldi a jeleket az osztálytársamnak. A lány profilképét is lie-olta, meg minden. (nem tudom de lehet hogy beszélnek is facebookon, de NEM BIZTOS. Az osztálytársam, úgy megy utánna, mint egy pulikutya. Èn ezt nèzni sem bírom olykor, mert én szeretem a fiút. Sírtam már miatta sokat, és elhatároztam, hogy megmondom a srácnak, hogy én szerelmes vagyok belé. Na most, én személyesen tuti nem mondanám meg neki, mert ha látom, tuti körbeugrálja a csaj a fiut, meg rohog mindenen. (NEM járnak.)

Szerintetek ha megmondanám a fiúnak hogy szerelmes vagyok belé, csak felrúgnám az eddigi ismeretségünket, vagy lenne nála esélyem még???

Teljesen elvagyok keseredve :(

Segitsetek, legyszives!!!!

13L, 15f

Ja es nem fog elballagni, mert 6 osztalyosba vagyunk mind a ketten, csak ő idősebb. Ja és probalkoztam felejteni, de nem ment, ezert akarom elmondani neki.

2015. szept. 18. 16:13
 1/4 A kérdező kommentje:

Javitasok: *nem koszon...

*like-olta...

Ja es a vegen eleg hulyen fogalmaztam; szoval a csaj amikor latja es talalkozik vele, akkor ugralja korbe csak. Amugy nem szokta keresni. (egyutt jarunk orakra es alktalaban ugyan akkor talalkozunk vele.)

2015. szept. 18. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mond el mert ő se tudja mi van most 15F
2015. szept. 18. 16:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ!!! :)

Az lenne még a kérdésem, hogy az ilyen kérdéseknél, sok helyen olvastam azt, hogy nehogy már a lány mondja meg a fiúnak hogy miva. Meg hogy ez olyan, mintha a nyúl lefeküde a vadàsz elé. Ezek ilyeb helyzetben mennyire igazak????

2015. szept. 18. 16:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem igazak, semmilyen helyzetben sem! Nyugodtan mondd meg neki:)
2015. szept. 18. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!