Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet ebből valami? (korkülönb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből valami? (korkülönbség)

Figyelt kérdés
Egy házibuliban megismerkedtem egy nagyon kedves lánnyal, azonnal vonzalmat éreztem iránta, és úgy láttam, hogy ez kölcsönös(folyton a haját igazgatta ha ránéztem, meg nagyon sokat nevetett amikor a közelemben volt, és többször csak úgy hozzámért, vagy úgy ült mellém, hogy egymáshoz érjünk), azt hittem, hogy korombeli, de aztán kiderült, hogy csak 17 éves (7 évvel fiatalabb nálam). Ez 5 napja volt, és azóta csak rá tudok gondolni, interneten írtunk is egymásnak, de nem tudom, hogy így lehet e ebből valami ilyen korkülönbség mellett. Szerintetek am. a leírtak alapján van esélyem nála?

2015. szept. 1. 23:35
 1/8 anonim ***** válasza:

lehet esély, de lehet csak a hangulat és pia miatt volt úgy "beindulva"

jártam már így, jól éreztem magam egy lánnyal egy buliban máskor meg szinte nem is akart beszélni, de próbálkozni kell, habár a korkülönbség tényleg nagy

2015. szept. 1. 23:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Előfordulhat. Én is szoktam így viselkedni, ha tetszik valaki.:) a kor meg nem számít. Vannak korombeli lányok, akik inkább az idősebb pasikat szeretik, mert ők felelősségteljesebbek, érettebbek és normálisabbak, mint a korunkbeli pasik. Úgyhogy csak hajrá :) 17l
2015. szept. 1. 23:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Életkor,súly,vallás,...isten,mennyire ostoba dolgok miatt tönkre/el sem kezdődnek kapcsolatok.
2015. szept. 1. 23:48
 4/8 anonim válasza:
Ez igazából a lánytól függ. Én kb. 13 éves korom óta beindulok ha egy nálam 10-15 évvel idősebb bohém férfival találkozok. Szóval vannak (szerintem) olyanok is akiknek kifejezetten ez jön be. :)
2015. szept. 2. 00:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet. :)
2015. szept. 2. 01:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Abból kiindulva hogy mennyire nyomin kezeled a helyzetet, pedig már felnőtt vagy, jobb is hogy nem lesz semmi!
2015. szept. 2. 06:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Őt kérdezd!
2015. szept. 2. 07:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Úgy döntöttem, h belevágok, lesz ami lesz, a szülei valószínűleg nem lesznek elragadtatva, de végül is az a lényeg, h mi ketten mit akarunk.
2015. szept. 2. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!