Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 év korkülönbség sok a férfi javára? Én 17 vagyok,
ő 32.
Figyelt kérdés
Az illetőt az unokatestvérem révén ismerem, nagyon kedves, intelligens és jóképű. Sajnos még úgy nem igazán beszélgettünk, csak köszönőviszonyban vagyunk.
Tudom, hogy 17 évesen még bőven változhat a véleményem, de jelenleg ez számomra fontos.
Ebben a korban nagyon sok. Két külön világ. Mondjuk 30-45 már egész más lenne, mert ott már két felnőtt, önmagáról gondoskodni tudó, kellő élettapasztalattal rendelkező emberről van szó.
2015. aug. 29. 16:07
2/13 Igen, én vagyok! :) válasza:
Az a véleményem, h vannak kivételek de elég ritka. Csak óvatosan .....
2015. aug. 29. 16:08
3/13 anonim válasza:
Az attól függ, hogy képes vagy-e felnőni a feladathoz?
2015. aug. 29. 16:09
4/13 anonim válasza:
15 év nem sok, ha a fiatalabb is a húszas évei közepén jár. A te korodban kb. akkora a különbség, mintha ey 10 éves fiútól akarnál valamit.
2015. aug. 29. 16:09
5/13 anonim válasza:
Már önmagában az, hogy anélkül, hogy egyáltalán ismernéd (hiszen még csak nem is beszélgetettetek!) egyáltalán felmerül ez a kérdés, mutatja, hogy mennyire vagy érett a párkapcsolatokhoz...
2015. aug. 29. 16:12
6/13 anonim válasza:
Szerintem hagyd. Semmi értelme a te korodban. lehet, hogy érettebb vagy kortársaidnál, de ez jelen esetben nem működne. Szerinted egy érett, normális 32 éves férfi egy tinivel jönne össze? Erősen kétlem! Max. ha valami fogyatékossága van (lelki vagy testi).
2015. aug. 29. 16:18
7/13 anonim válasza:
Hat amikor en meg az 1 evre is azt mondom, h so-so, akkor en erre azt mondanam, h rohadt sok.
2015. aug. 29. 16:19
8/13 anonim válasza:
Az ilyeneknél azt nem értem, hogy hogyan terveznél ?
Szóval már most tudod, hogy majd szakítasz vele úgyis ?
Vagy szerinted hosszútávon is életed végéig együtt lesztek ? Hát ő gondolom már gyereket akarna, te meg iskolába jársz. Mi lesz ha megöregszik majd 40 éves leszel és pelenkázhatod a férjedet.
Jobb is, hogy még nem beszélgettetek, így gyökereiben el tudod nyomni magadban ezt a hülyeséget.
2015. aug. 29. 16:47
9/13 anonim válasza:
Ha már elmúltál 18 éves akkor azzal jössz össze akivel akarsz, senkinek semmi beleszólása.
2015. aug. 29. 16:51
10/13 anonim válasza:
Igen, méghozzá elég sok...
Én is nagyon kedves vagyok, intelligens, hogy jóképű-e, az relatív. És még korban pont hozzádillő is vagyok.
Ezzel azt akarom mondani, hogy ne legyél annyira elájulva ezektől a tulajdonságoktól, mert semmi egyedi nincs bennük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!