Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt velem? Miért érzek így? Miért lettem ilyen szinte az egyik napról a másikra?
A párommal 1 hónap híján 1,5 éve vagyunk együtt, szeretjük egymást, 7 hónapja együtt élünk. De úgy érzem, mintha jobban szeretne engem, mint én őt. Úgy érzem, nem szeretem már annyira, mint a kapcsolatunk elején. Pedig minden tökéletesen működik. Jó a kommunikáció, kölcsönös a bizalom, mindenről tudunk beszélni, mindent áttudunk beszélni, nincs tabu. Támogatjuk egymást érzelmileg, lelkileg. Szinte semmivel sincs gond, már-már túl tökéletesnek tűnik.
Mi lehet a gond? Talán a korkülönbség (26 évvel idősebb nálam)?
21n
Öregszel, és fiatalabbra vágsz, ezért érezheted hogy kevésbé szereted.
Ö is öregszik, és boldog hogy te még mindig vele vagy ilyen fiatalon, ezért is szerethet egyre jobban.
Majdnem 50 évesen egy 20 éves puncit baszogatni, elég nagy respect.
Szerintem sem élted még ki magad.
De minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Ezt neked kell tudni, hogy ez most csak egy hullámvölgy ami elmúlik, vagy beléd ég és megfojtja a kapcsolatotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!