Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek még lehet ebből valami?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik és szerelmes vagyok belé,ő tudja ezt.Van neki egy pasija és megkérdeztem tőle hogy ha nem lenne akkor lehetne e valami és azt mondta h nem tudja mert akkor mások lenne az érzései,de amikor azt kérdeztem meg h az eggyik ismerősével akkor rögtön azt mondta hogy nem.Szerintetek nekem azért nem mondott nemet mert nem akart megbántani vagy azért nem mert igen :D Ő 17 éves én meg 152015. júl. 22. 14:12
1/3 anonim válasza:
Azért mondta ezt, mert szó szerint értette, de vannak olyan emberek akik már most tudod hogy akkor is tabuk lennének... ennyi 16L
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. júl. 22. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!