Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megtetszett a lány. Úgy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtetszett a lány. Úgy érzem, én is neki. Lehet ebből valami?

Figyelt kérdés

Esküvőn voltunk, és ahogyan a csajt megláttam, elmotyogtam magamban egy "aztapi...a de gyönyörű"-t. Kicsit beszari voltam, és nem mertem felkérni táncolni, de az unokatesóm segítségével, aki egyébként a lány egyik barátnője, végül sikerült. Kihívtam magammal sétálni, átöleltem a vállát, aztán megfogtam a kezét, és nem is húzta el. Sőt, a derekam köré fonta a karjait. Akkor volt egy pont, amikor úgy tűnt, én is bejövök neki. Sajna alig tudunk találkozni, de megbeszéltük, hogy bármi történjék is, fogunk..

Lehet ebből valami? Tényleg kedvelne, vagy csak hagyta, hogy hódoljak neki?

2015. aug. 24. 13:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelműen kedvel !!!
2015. aug. 24. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!